Kızlar kızım 10 aylık olucak çok mızmız bi bebek değil ama her bebekte mi oluyor bilmiyorum bana aşırı düşkün yanından 1 dk ayrılayım istemiyor yere koysam yanında koltukta bile otursam gelip bacağıma yapışıyor kucak istiyor bi yere gitsek yine sürekli kucağımda ya da dibinden ayrılmayayım istiyor ya inanır mısınız mama saldalyesinde bile oturmuyor mama sandalyesi boş boş duruyor kucağımda yiyor bebek arabası oto koltuk sevmiyor hep kucakta. Uyku desen düzensiz zorla uyutuyorum gece 12-1 buluyor uykuya dalması yani bazen çok sinirleniyorum anlık bi sinir oluyor biliyorum çok yanlış ama bir iki tane poposuna ya da bacağına vurduğum oldu sonrasında çok çok pişman oluyorum ama tek başıma bakıyorum ve ruhen çok yıprandım siz nasıl baş ediyorsunuz. Öfkelendiğinizde napıyorsunuz anlık bi öfkeyle ona zarar vermek asla istemiyorum ama bazen kendimi kaybediyorum normal zamanda çok güzel oynarım ilgilenirim konuşurum onunla ama bazen sabrımın tükendiği çok oluyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz kendime kızmaktan ona kızmaktan çok yoruldum çok üzülüyorum