Mervekumsal22 Kızım 16 aylık 15 günlük hala yürümüyor anlamıyorum koltukta ayakta kalabiliyor masada vs kollarından tutup yürüttüğümüzde salondan odaya gidiyor bizle ama tek başına 3 saniyeden fazla ayakta kalmıyor hiç sürünmedik biz dönerek keşfediyor her yeri
uykucukoalaa Mervekumsal22 18 aya kadar yolu var bir anda yürüyorlar endişe etmeyin, koltukta sıralama yapmasını isteyin yani oyuncak koyun uzagina koltuğa tutunarak yan yan gider güven gelir kendine de
Bugleminannesi28 Mervekumsal22 en sevdiği oyuncağı elinize alın böyle ses çıkaran dikkat çeken. Birinizde gel gel yapın öyle deneyin
aura_meselesi_bu_sekerim Mervekumsal22 Suan bnm bebeğim 15 aylık Sıralama var tek elle ayakta durma var ama 2 adım da attı ama gerisi yok
Cinarinannesi23 Mervekumsal22 yürüme arabasi kullanın benim oğlum hep kendi kendine ayağa kalktı öyle bir destek vermedik sonra ayakta durmaya başladı adım atmaya başlayınca hemen yürüme arabasi verdik 3 gün üstünde durduk yürüdü.
Pnr-- uykucukoalaa bunu deniyoruz ama yapmıyor korkuyor bunu yapmaktan hiç düşmedi de neden böyle yapıyor 12 aylık kızım
uykucukoalaa Pnr-- zamanı var demekki canım kafanıza takmayın daha küçük benimki de 14 ayında yürüdü anca yani yavaş yavaş yapar merak etmeyin