Cigdem39 Kızlar herkese merhaba Sabahları yataktan hiç kalkasım gelmiyor uykumu bir türlü açamıyorum. Canım ne yataktan kalkmak istiyor, ne yemek yapmak ne de temizlik… Öyle dokunmasalar sanki günlerce uyurum öyle bir yorgunluk var üstümde. Bebeğim de öyle sıkıntılı bir bebek değil gece 12 ye doğru uyur sabah 8 buçukta uyanır sakin neşeli bir bebektir beni hiç yormaz. Ama gel gelelim benim hiçbir şeye hevesim hatta takatim yok. Sizce neden böyle hissediyorum ya da bedenim neden böyle benim gibi olanlar var mı acaba ? Bazen kendimi çok suçlu hissediyorum…
uykucukoalaa Cigdem39 kan degerlerinize baktırın Derim düşük olunca böyle halsizlik isteksizlik olabiliyor onda sorun yoksa psikolojik de olabiliyor geçmiş olsun
elif494_ Cigdem39 bende aynıyım temzilik yapasim yok yemek yapasim yok hiç bişey yapasim yok bazen çocumla bile ilgilensim gelmiyo psikolojik sanirim
yanaklibebek Cigdem39 ilk 3 ay bende böyleydim Hayatı sorguluyordum Kendimi sorguluyordum erken mi oldu diye Hata mı ettim diye Yani çok normal canım 🌸 geçecek inşallah
Cigdem39 uykucukoalaa teşekkür ederim bayram bir geçsin toptan bir hastane günü yapacağım her şeyime baktıracağım
Cigdem39 elif494_ aynen hani böyle dört göz bakıyorum uyusunda bende uzanayım diye ama garibim çocuğum sakindir hiç yük olmaz bana galiba burada yalnızım gelenim gidenim yok bütün gün sıkılıyorum
nescafebagimlisi 2 gündür bende öyleydim gelip gidip yatıyordum hiç bişey yapasım yoktu sadece dün akşam evi temizledim , bugünde aynıydım kalktım ortalığı toparlayıp , duş alıp kaşımı vs aldım biraz moodum yükseldi üstüme ölü toprağı atılmış gibiydi 🤣
Cigdem39 nescafebagimlisi ayy bütün gün kaşımı oramı buramı alsam da açılmam ben benim ki ölü toprağını da geçmiş oysa ki daha 26 yaşındayım ne bu 56 lık tavırlar anlamadım 😂
nescafebagimlisi Cigdem39 Ya herkese oluyordur bence 😂 ara sıra kal geliyor insana darlanıyor , bunalıyor hiç bişey yapası gelmiyor bana da ayın 30 günün 20 günü gelir 😂