tazemom1 Kızlar selam oğlum 9 aylık 11 kg persentil değerlerine göre hep önceyiz mama ve ek gıda besleniyor Siz de durum nasıl? Kilo normal mi sizce
Kizimcimmm1 tazemom1 benim kız 15 aylıkken 10 kiloydu , kilolar normaldir hastalığı vs yoksa doktorunuzda bişry demiyosa her çocuk farklıdır 🌸
birkovabirbalik tazemom1 bizimkide 6 aylık 7 kilo 67 cm doktor boyu iyi kilosu geride kalmış dedi. Kilo alsalar sıkıntı almasalar sıkıntı ne yapıcam bilmiyorum
Sinem1205 tazemom1 9ayllikken 10kg 72cm di. Sadece anne sütü aldı 6.ayda ek gıdaya basladık suan 16 aylık hala emiyor 😊
tazemom1 Kizimcimmm1 nurcanyvz Şöyle doktor kiloyu istemiyor. Hep çok kilolu çok kilolu dedi. Az besleyelim falan dedi ama mümkün değil çocuk acıkıyor
nurcanyvz 6 aylık 11 kilo bizimde size ne diyorlar biz sadece anne sütü alıyoruz yeni tadimlari yaptırıyorum
Kizimcimmm1 tazemom1 evet ki fazla kiloda gerçekten iyi değil onun dengesini oturtursunuz ya ne yemek veriyosunuz bilmiyorumda ona göre düeişiklik yaparsınız
Leylamoznur tazemom1 yaşında belli olur eğer kilo önde çok gidiyosa obezite Olma ihtimaline karşı önlem alıyor bizim tanıdığımıDa öyleydi yaşındada önden gidince 5 yaşında artık zorlanmaya başladı aile
defnemiraybebek birkovabirbalik sizin doktor kaç kilo olmasını isitiyor 😂 gerçi doğum kilosu da önemli de benim kızım 9 aylık 8.5 kilo bence gayet iyi kilosu
tazemom1 Kizimcimmm1 aslında temel beslenme mama hala Normal ölçülerden daha az veriyorum ama yine de hep kilo artışımız var
tazemom1 Leylamoznur evet bende bundan endişeliyim ama mamayla devam ettiği için içince yarıyor hemen kilo
birkovabirbalik defnemiraybebek 37.haftada 3.5 kilo doğdu bu yüzden biraz daha ileride olmasını istiyorlar kilosunu ama bencede iyi ya