pembemanto Kızlar bebeğimin kafasının tam arkası üstüne yattığı yer biraz içine çökmüş gibi ensesinin biraz üst kısmı da çıkıntılı düzelir mi yuvarlak olur mu kafası ne yapmamı önerirsiniz 😔
aura_meselesi_bu_sekerim pembemanto yan yatır Yani tek tarafa değil sağ sol eşit şekilde Annemde beni öyle kafamın üstüne yatırmış Arkası dümdüz kafamın 😒
minikveannesii pembemanto bebeğim 4 aylık benim bebeğim de sürekli sağ tarafına yattığı için sağ tarafı içine çökük sola çevirsem de gene sağa dönüyordu ben de beşikte her zaman koyduğum yere değil de ayak ucuna koyduğum yere kafasını koydum arkasına destek verdim diğer tarafa yatırdım şu an düzeldi
pembemanto AnneAzize ilk doğduğu zaman almıştım o zaman da söylediğim yer çok dışa çıkık yumurta gibiydi iade etmiştim 😭 tekrar alırım 2 aylık düzelir mi acaba
AnneAzize pembemanto düzelir canım daha 1 2 yaşına kadar devam eder bu şekil degisimi al dene bakalım yastığı hemen fark eder zaten
pembemanto Hepinize çok teşekkür ediyorum içimi ferahlattınız :) sizlerde bugün umarım çok çok güzel haberler alırsınız gönlünüz ferahlar 🥰