melegininannesi38 Kızlar zaten normalde de uykuda emen bi çocuk geceleri uykudan uyaniyo emmiyo ne yaoacam bilmiyorum gündüz de 3 4 satte uyutup emziriyorum bu saat 5 6 bile olabiliyor bu ay da kilo alamamış hiç boyu uzamış sadece sütüm de azalıyor ne yapacam bebegim mamada yemiyo şuan 7 ay 7 günlük 2.5 aydan belli uykuda emiyo
Mltmynk20 melegininannesi38 doktora danış canım kan düşüklüğü vs olabilir iştahsizlığa yol açar huysuzluk yapar yaşamış biri olarak söylemek istedim :)
Ezzzzi melegininannesi38 gece beslenmesini bir süre sonra zararlı diye biliyorum , gündüzü dengelemeye çalışın bence
melegininannesi38 Mltmynk20 danistim da zorlama diyo ne zman isterse diyo kendisi hiç istemiyo kanlarina felan da bakıldı sarılık olmuştu yenidogan zamanında ondan kaldı ya bu huyu hep uykuda beslenirdj sarılık geçti hala uykuda mama içerdi 2.5 aya kadar mama içti sonrasında bıraktı
melegininannesi38 Mltmynk20 kanı da 6 aydan önce dusuktu kan damlasında sonra normale döndü yani sknti yok
melegininannesi38 Ezzzzi valla gündüz de işte dengelemek istiyorum.fakat olmuyo sadece uykuda aliyo en son çare artık sagarak besleyecem 3 4 satte bi uyudukça da emzirecem bi iki kez günde
melegininannesi38 Ezzzzi vallahi sabirim kalmadı artık bıraktım bırakacam emzirmeyi yani o dereceye geldim.2.5 aydan belli uykuda emiyo çünkü bıraksam ne ile beslenecek orası meçhul olduğu için birakamiyorum
Ezzzzi melegininannesi38 çok zor bir süreç geçirdim sağarak veriyordum sütü , sonra sağınca sütüm de bitti , 2 aylıkken komple mamaya geçtik , hala üzülüyorum , o yüzden emzirmeyi kesmeyin , insan sonrasında hasta olduğunda bağışıklığı az diye üzülüyor