Oğluma kan tahlili yaptırdım bir kaç değeri yüksek çıkmış sabahtan aile hekiminde randevum olduğu için gösterdim içime kuşku düştü öğleden sonra da hastaneye gideceğim ama bana zaman geçmiyor aile hekimi dediki kas ile alakalı değeri yüksek çıkmış bu bebek çocuklar da yüksek çıkmaz neden yüksek çıkmış anlamadım genelde sporcular da yüksek çıkar oda çok hareket ettikleri için doku zedelenmesi olur kasları çok kullandığı için de olur çünkü sürekli hareket halindedir bu yüzden yüksek çıkar dedi hiç iç açıcı konuşmadı ne yapmam gerekiyor dedim bir şey demedi zamanla takip ederiz dedi evde nasıl hareketli bir çocuk mu dedi evet hareketli hiç oturmuyor en fazla 5-10 dakika oturursa oturur onda da illa kolu bacağı hareket halinde dedim oda yapabilir belki sürekli ellerini ayaklarını kullanıyorsa dedi sizin başınıza geldi mi böyle durum bir de pankreas değeri de yüksek çıkmış oda kusma ishal olduğunda yükselir kustu mu ishal oldu mu dedi olmadı dedim yine Allah Allah anlamadım gerçekten neden yüksek ki dedi 🙇🏽♀️