Merhaba herkese 3 4 ay önce bir telefon aldım garantisi zaten var biz bide kasko yaptırdık 2 gün önce şarj yerine birey oldu telefonum sarki sikintiliydi aldığım yere götürdüm önce sigortaya gidecek orası ücret çıkarırsa kaskoya gidecek dedi süreç çok uzamasın diye aldığım yerin gönderdiği yere eşim götürdü telefonu telefonum açık bu arada %56 şarjı vardı garantiden teslim alan kişi imei ne bakmak için kutuyuda telefonuda karşısına tutup karsilastiriyor sonra dün akşam mesaj geldi ate şu kadar ücret çıkıyor diye bizde kaskoya göndermek için eşim gitti bugün telefonu almaya teslim alan kişi sizin telefonunuz çalışmıyor ben çalışmıyor şekilde teslim aldım demiş eşim aç kamerayı göster falan demiş ama yok acmamislar kavga kıyamet eşim almış telefonu aldığımız yere gitmiş böyle böyle demiş onlarda nasıl olsa kaskoya gidecek birey olmaz demiş ama ben sinir oldum öküzden şikayet etmek istiyorum nereye nasıl şikayet edebilirim acaba bu arada telefon markası omix x700 diye bisey bilgisi olan yardimc olabilir mi lutfen