Haticeyns İlk defa bineceğim kızım 3 yaşında normalde beni yol tutar ama acaba uçakta da mide bulantısı yaşayan oldu mu yani ne gibi dezavantajları var
sezer2022 Haticeyns ne kadar uçacaksınız bilmiyorum ama bende kapalı alan fobisi var,, doktorum sakinleştirici vermişti ve sakız çiğne demişti,, oğlum 13 aylıktı onda sıkıntı olmadı uyumuştu (1,5 saat uçmuştuk) Ve rastgele oturtuyorlar 🙈
Ay-Bek Haticeyns Çok rahat canım hiç korma. Oğlum 14 aylıkken ilk uçak yolculuğunu yaptı.Ağlıyor ediyordu emzirdim ettim bir şekilde rahat ettirdim. Kızın da büyük bayağı sana zorluk da çıkarmaz. Sakız alıp çiğneyebilirsiniz basınç olduğu zaman
Alyadua_34 İnanın hiç öyle takılmasın aklınız aşırı derecede rahat oluyor tek önerim cam kenarı seçmeniz o zaman bebeginiz cam tatafında oturur sızde ortada böylece o dişarıyı izlerken siz dinlenmiş olursunuz. Ayrıca çocuğunuz için atıştırmalık meyve tarzı seyler koyun ama küçük bi poşette elinizde bulunsun cihazdan geçmesin yiyecekler ve çocuğunuz. Çünkü çocuklarda hücre bölünmesi son derece hızlı olduğu için vücüduna sürekli almaması lazım. Ayrıca uçağa bindiğinizde suluğun kapak kısmını açın basınçtan etkilenmemesi için açmazsanız havalandıktan sonra açtıgınızda basınçtan dolu su açtığınız an sallanmış kola gibi dışarıya Püskürüyor.
Haticeyns Alyadua_34 bişey sorabilir miyim uçakta da otobüs gibi bayan yanına erkek oturamıyor değil mi yani rast gelemi koltuk seçimi oluyor yoksa dikkat ediliyor mu
Alyadua_34 Haticeyns rastgele seçim oluyor ancak ek ücret ödeyerek yer degişikliği yapabilirsiniz yada uçakta boş yer varsa bagaj teslim ederken söyleyip değiştirebilirsiniz