1civcivannesi Kızlar sezeryanla doğum yaptım tam 7 ay sonra hastalandım ilk bir aydan fazla oldu şimdi tekrar hastalanmadım eşim korunuyor ve korkuyorum hamileyim yine diye ne madi ne manevi olarak asla hazır değilim normalmi yani başına gelen var mi
Newmother07 1civcivannesi 40 yıllık adet ağdet olmuş elim ayağım titredi yazım yanlışlarına karşı takıntım varr üzgünüm söylemeden geçemezdim 😅
Aselincimom 1civcivannesi düzensizlikler olabiliyor doğumdan 2 ay sonra adet oldum günleri saçma sapan gecikiyor erken geliyor kadın doğuma gidicem bakalım 🤔 belki sizinde öyledir
beros123 1civcivannesi merhaba hala devam ediyor mu ağdet düzesnsizliği sezaryen oldum ramazanın son haftası işk ağdetimi oldum ikinci ağdetim hala olmadı yarın test alıcam acayip stres oldum
1civcivannesi niloyaaa eşim korunuyor sanmıyorum dedi ama hastalanmış hamile kalmadan o ce çok düzenliyor saati bile sasmazdi
1civcivannesi Newmother07 ben de düzgün yazmaya takıntım var 😅🫣 asla düzgün yazamıyorum ama için rahat olsun Vala güzel konuşuyorum
Bugleminannesi28 Newmother07 ahshhxhs bende orda takılı kaldım… @1civcivannesi Bu arada canım adet düzensizliği çok çok normal heleki ilk adetini daha yeni olmuşsun düzensizlikleri olabilir ilk 1-2yil adette. Onun dışında korunma dediğiniz geri çekilme ise hamile kalabilirsin çünkü o korunma yöntemi değil prezervatif se bilemiycem
Mervetnl Aselincimom benimde bu ay 15 gün geçti her ay stres gerçekten 11. Gün test yaptım bişi çıkmadı masum masum bekliyorum 😅
Aselincimom Mervetnl ahahha ben de eşim de korunuyoruz ama insanın içine hamilemiyim stresi girince acaba diyor bi😝🤣
Mervetnl 1civcivannesi inşallah istediğiniz sonuç çıkat. Korunuyor musunuz? Riskli durum var mı yani bizde yok ama yine de içim içimi yiyor
Mervetnl Aselincimom ay sormayın ya bizde eşim korunuyor birde kolay hamile kalan biri de değilim bu bebeğim tüp bebek 😅
1civcivannesi Mervetnl korunuyoruz ama ne olur ne olmaz işte emin olamıyorum doğum kontrol hapı emzirirken icemezsin dedi doktor spral den kokuyorum tek çözüm prezervatif o da ne kadar garanti işte
Mervetnl 1civcivannesi en çok koruyuculuğu olan kondom dur patlama çatlama olmadıysa korkmayın eşinize söyleyin kontrol etsin her seferinde delik vs var mı diye. İlişki sonrası tabi ki