oglumubeklerken Beyninizikullanmakucretsizdir gardropsa 150 TL ye bi elbise koymuştum, kadın bana yazmış 70 TL olur mu 😀 mümkün değil dedim, e ama uygulama 80 TL para kesiyormuş o parayı da benden çıkarmaya çalışıyor 😅 bu insanlar hepten saçmalıyorlar artık 😅
Tombikdonerartikcokpahali oglumubeklerken o da birşey mi ben gardropstan 25 TL’ye elbise koydum. Gayet normal yazlık elbise elimden çıksın diye. 20 TL lik teklif göndermiş 😂
Poly-ana oglumubeklerken Kız ben 50 tlye sıfır bebek takım koydum en son ne yaparsınız dedi kadının biri jggkyhggkvv
Beyninizikullanmakucretsizdir oglumubeklerken koyduğun fiyatın yarısından da az teklif vermiş 😆😆 150 TL’ye elbise bulmuşsun ona şükretsin 😃
oglumubeklerken Tombikdonerartikcokpahali evet bunu da yapıyorlar 😅 50 TL ye çocuğumun alt üst takımlarını koyuyorum son fiyat ne olur diyor, e bacım ben 10 takım satsam anca bi takım alabilicem diyorum sizde haklısınız diyor bi de almıyorlar sonra var ya deli oluyorum 😅
Bugleminannesi28 Poly-ana ay çok beğendim ama kızıma daha bir şey almadim ona göre kendime alacaktım üstünde görsel var mı canım
Poly-ana Bugleminannesi28 Aaa ay evet bak bu çok güzel olur sana Gardrops hesabın var mı oraya yükledim üzerinde ki halini özelden de atarım ordan yakından
Bugleminannesi28 Poly-ana evet var bakayım hemen üstünde de merak ediyorum çünkü mankenler genelde taşıyor benim öyle boyumda yok birde üstüne zayıfım ahsjwnxjjr
Poly-ana Bugleminannesi28 Pantolon paçasını kestirdin mi tamamdır jdjdjj kadının birisi alcam dedi 500 tl parası varmış sadece 500e indirdim pamuk kalbim çünkü sen alacaksan sana da 500 hadi hanginiz önce alır bilemiyorum jddjjd
Bugleminannesi28 Poly-ana sağol canım at bana özelden bakayım nasıl kombinlerim bilemedim de iki saattir bakıyorum ahshahhs
Poly-ana Bugleminannesi28 Pantolan ceket işte nasıl kombinlicen hahahah içine gitcen bluz tamam djdjdj
Bugleminannesi28 Poly-ana kız kapalıyım açık olsam evet birde arkamı kapatacak mi ayakkabi ve şal ne takcam onu düşündüm