biee23 Bebeğim huzursuz emmiyo post açmıştım ama bugünde misafirlerim var. Geçen günde misafir olduğu gün sabahtan akşama kadar ağladı çok zorlandım. Bugünkü menümde mercimek çorbası etli nohut yemeği pilav tavuk sarma salata havuç tarator. İyimi sizce yoksa basit mi derler. Gelenler kaynanamla eltim kocasi çocuklar
BuzluKahve biee23 hiç kimse çocuğumdan kıymetli değil. Eğer evde benden başka bakacak biri yoksa yemeğe kimseyi davet etmem.
MiracAlpinAnnesi biee23 Oğlum küçükken nezaman misafirim gelse oğlum mızmız olurdu ve ağlardı. Çünkü annenin stresini alıyorlar. Menunuz de gayet güzel ellerinize sağlık daha fazlasına gerek yok
minikoglan biee23 daha ne olsun bizede böyle bi menü yapılmıştı nohut pilav çorba tavuk salata çokta beğenmiştik
msb21 Sırf bu yüzden şuan misafir cagirmiyorum. Benimde kuzum birileri gelince çok huzursuz oluyo tüm düzeni bozuluyor.. şuan evimde dağınık ama tüm ilgiyi bebeğe vermeye çalışıyorum. Buyuyunce alırsınız
biee23 msb21 Benimde dağınık nerden nasıl başlicam bilmiyorum. Geçen gün misafirler gelcekti yine sabah 7 den başladım iftar saatine yakın anca bitti. Akşama kadar agladi bebeğim
biee23 BuzluKahve Bakcak kimse yok çok zor bi bebek zaten hiç durmaz yerinde ama bir kere söyledik artık. Kayınpederim vefat etti kaynanam sürekli orda yemek falan yiyor. Laf etmesinler diye çağırdım.
mutl Bende hafta sonu aldım eşim evde diye Allah kabul etsin ama o kadar pişman oldum ki esimjn yigenleri aldım 15 kişi bı kerede bitsin dedim pazar günü aldım hala kendime gelemedim menun de gayet iyi
biee23 mutl Teşekkür ederim canım. Benim eşimde 5 te o gün işten geldi biraz evi falan süpürdü ama çok zorlandım gerçekten
belus Bebeğim akşama kadar ağladı yazmışsınız, eğer böyle bir şey yaşandıysa tekrarı olmasın diye daveti ertelerim,bebeğimle ilgilenecek biri varsa davet ederim💌
biee23 belus O gün çağırmıştık hazırlık yapmıştım biraz mecbur çıksın aradan dedim zaten erkenden kalktılar
biee23 MiracAlpinAnnesi Gerçekten öyle ne zaman stres yapsam yada telaşlansam huysuz oluyor. Bide birazda diş ağrısı vardı o gün iyice huysuzlaştı
biee23 minikoglan Teşekkür ederim 🤍 Geçen günkü menüm biraz ağırdı ama zor yetiştirdim. Bugünde böyle olsun dedim. Bebeğim anca bunlara izin verir yapmama
biee23 MiracAlpinAnnesi İnşallah dünden beri emmiyor zaten sabah uyaninca bi uyku halinde az bişey emdi
tubasd biee23 çok yapıyorsunuz yenmez hepsi kendinizi yordugunuz çocuğunuzu aglattiginizla kalırsınız 2 gündür misafirim var dünkü yemeklerle bugün bir misafir daha agirlarim ki çok yapmadım ona rağmen