Merveee1234 Herkese merhaba. Bebeğim 8 buçuk aylık 2 gündir geceden sabaha bezi kuru çıkıyor gün içinde çişli bezleri aynı bir sıkıntı yok. Sebebi ne olabilir? Süt azalmasından olsa gün içinde de kuru kalmaz mı?
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Merveee1234 gece ne kadar aralıklarla emiyor birde tam emdiğinden emin misiniz ? Bazen biz emiyor sanıyoruz ama emiyormuş gibi yapıp emmiyorlar. Yutkunma sesini duyuyor musunuz yani
FadiXx Merveee1234 benimde başıma böyle bir şey gelmişti 1 ay sürdü sonra düzeldi bende sorunu bulamadım maalesef
Canda Merveee1234 uyanıp emmiyorsa kuru kalkarmış doktorum öyle dedi benim oğlumunda eskiden dolarda şimdi yarım oluyor sabahları
Alfa_Mom Merveee1234 büyüdükçe çiş sayılarının azaldığını söylemişti doktor gecleri gündüz gibi çok aktif emmediğinden dolayı olabilir
Merveee1234 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU kısa kısa emmeleri oluyor aslında diş çıkarma döneminde belki de dediğiniz gibi aktif emmiyor.
ahmethamza Merveee1234 bugün bi video izledim. Doktor bebeklerde yetişkin gibi gece çiş tutma eğilimi yaşına girmeden başlar diyodu. Muhtemelen bundan bahsediyor. Gece tutuyor sabah normale dönüyor.
Merveee1234 ahmethamza ben de instagramda bir soru cevapta denk geldim. Doktor bebeklerin yan yatarken aynı yetişkinlerdeki gibi böbreğe kan akımı az olduğu için idrarı az yaptığını söylemişti.