Atssssss000 Kızlar merhaba iyi geceler, kızım 9 aylık şuan 4 tane dişi var. Bakıma ne zaman başlamalıyım acaba ve nasil yapiyorsunuz fikir verebilir misiniz?🌸
Feyzosumunannesi Atssssss000 Dr.Orcan Altan bebeğinizin disleri çıkmadan bakimlara başlamalısınız diyor, ama biz dişi çıktığında aldık diş fırçasını önce kendimiz yaptık,sonra birlikte bize baka baka öğrendi. Şimdi 22 aylık ve 18. Aydan sonra diş macunu öneriyorlar.
Mrvsmt2502 Atssssss000 bebekler için parmağa sokulan diş fırçaları var ilk onunla başladık dişleri yokken masaj yapıyordum karanfil yağı ile hem ağrı kesici özelliği var. dişleri çıkmaya başlayınca temiz içerikli diş macununu başladık yaşına göre olanları alıyordum onları yine ben yapıyordum kol kasları güçlenimce normal fırçaya geçtik yanında bende fırçalıyorum beni taklit ediyor sonra ondan alıp beni fırçalıyorum temizlensin diye bu kadar
hndathn Atssssss000 diş ve ağız bakımınin en doğru zamanı doğduğu andan itibarendir.ben doğduğu andan itibaren her gün ağzını kaynamış ilimis su ve steril sargı beziyle silerdim günde 2 kez. Hafta da 1 karbonatli su yapar silerdim 1 kere.ilk dışı çıktığı andan itibaren parmak firca kullandım yine günde 2 kez fircaladim.1 yaşta dış fırçasına geçtik 1.5 yaşta florursuz diş macunu girdi hayatımıza 2.5 yaşından itibaren de haftada en az 2 gün florurlu diş macunu önerdi diş doktoru öyle başladık şimdi 3 yasinda haftanın 2 günü florurlu 5 günü florursuz diş macunuyla fırçalıyorum florurlu diş macununu kullandigim 2 günde de sadece gece yatarken kullanıyorum gündüz fırçalamamiz yine florursuz diş macunuyla oluyor.
Atssssss000 Feyzosumunannesi cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin, peki sizin kullandiginiz marka neydi acaba?🌸
Atssssss000 hndathn tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin🌸 biz biraz gec kalmisiz sanirim bende hemen siparis ediyim dis fircasi😅