Birdunyabircennetannesi Adetim bitti bugün sadece kahverengi leke gelmişti biraz Sonra gelmedi abdest aldım sahur yaptım Az önce peçeteye siyah leke geldi kahverengi değil Sizce abdest bozulmuş mudur Oruç tutamaz mıyım 🤦
bebekgoktug Birdunyabircennetannesi eğer adet olduğun günden sonra 10 gün içindeyse tutamazsın canım. Lekelenme 10 günden sonra gelirse özür olur tutarsın. Tekrar abdest alman lazım ama 1 gün bekle bence
Bebee Birdunyabircennetannesi Sen şimdi ağzını yıkayıp niyetlenme sabah baktın devam etmiyor duşunu al ondan sonra niyetlen şuan abdestin bozulmuş.
Birdunyabircennetannesi bebekgoktug 10 gün olmadı Ama bitmişti aslında Az önce siyah geldi o da kan değil kalıntı olur ya içerde o şekilde 🤦
bebekgoktug Birdunyabircennetannesi anladım canım 10 gün içinde gelen lekelenmelerde adetten sayılıyormuş için rahat etsin istersen niyetlenme sabah alo Fetva hattını ara sor tutabilirsin derlerse eğer o an hemen niyet edersin ama internete de bakarsan öyle yazıyor
Aybirkorunbe Birdunyabircennetannesi 10 gün diye biliyorum sınırı 10 gün sonra olsa evet tutabilirsin ama 10 gün içindeyse tutamazsınız
Birdunyabircennetannesi bebekgoktug Evet internetten baktım 😥 Neden bilmiyorum oruç zamanında adetim bitmek bilmiyor Hayır 2 gündür kanama da yokki sadece lekeler Bugün yani sadece leke gelmesi yüzünden tutmadım eeee bitmiştir leke abdest alayım gelmiyor artık dedim Şimdi geldi🤦
Hulya22 Birdunyabircennetannesi benimde aynı temizlendim sandım duşa girdim göya demin oruca kalktım ama lekelenme olmuş tutamıyıcam malesef bir iki gün daha beklemem lazım napalım beklicez borcumuz borç 😀
Babygirll Birdunyabircennetannesi o zaman şöyle olacak 10 gün adet süreniz vardır siz şuan 10 günün içerisinde iseniz eğer beyaz görüp sonra kahverengiye dönmüş olsa bile adet hükmündesiniz bembeyaz görene kadar beklemeniz lazım Fıkıh hocasıyım yanlış anlaşılmasın 🥰