bsr9696 Kizlar bebeğim daha 4 aylık ilk bayramı olacak anneanne babanne de almak istedi ama ben kendim de almak istiyorum çeşit olacak şekilde , nerden alabilirim şöyle kaliteli güzel bişey çok yüksek fiyatlı olmasın da , ceketli papyonlu vs olabilir
eymenzeynep bsr9696 rica ederim bu mağazaların yanında fulla var oranın alt katında da bebek çocuk giyim var
kamer21 Kesinlikle minicity hem uygun hemde çok çeşit var hem erkek hem kız bedenleride çok güzel. Ve her semtte var
bsr9696 kamer21 bugün gittim muni city bikac bişey beğendim sonra bı bakiyim içeriğine dedim 35 pamuk 65 polyester diyordu geri bıraktım ya
kamer21 bsr9696 fiyatı uygun olduğu için öyle%100 pamuk bulmak hem çok zor hemde bir takım 600-700₺ eğer bebeğinizde alerji yapmıyorsa bir sorun yok ben atlette%100 pamuk tercih ediyorum onun dışında 1 ayda belki 2-3 kere giyeceği şeye çok para vermek biraz maddi zenginliğe bakıyor ve gereksiz geliyor bana tabiki kendi tercihiniz 🥰
bsr9696 kamer21 ya benimde bebek doğdu doğalı belki iki yada üç takım almışizfir iki üç yıl götürecek kıyafeti var çok hediye geldi anneanne babanne çok aldı , bizde o yüzden bayramda güzel biseyler alalım diyoruz hatta bayramlık parasını da babanne verdi😂😂😂
kamer21 bsr9696 benim bebeğim prematüre olduğu için ayının kıyafetleri çuval gibi olıyor o yüzden hediye gelenler hep 1-2 yaş giyemiyoruz ben mecburen her ay alıyorum 😀 anneanne çok alıyor ama gene de bazen oluyor ki günde 3 takım kirletiyor yetmediği oluyor canları sağolsun 🥰
saimer https://www.gardrops.com/AhlasBebe Merhaba ben bizzat kendim satış yapıyorum evdem ankaradayım begendigin olursa yardımcı olurum