Karamgurme Gündüzleri uykudan geberiyorum oğlumun öğle uykusu yok yalvariyorum elim kolum kalkmıyor bazen iki saat harcıyorum onu uyutmaya çalışıyorum ki bende uyuyayım ama yok uyumuyoruz asla gündüz neyse diyorum akşam erken yatarız oğlum uyuyor 10 gibi akşam yemeği öncesi uyku gözlerimden akıyor iftardan sonra uyku bir gidiyor bir daha gelmiyor her gün en fazla 5 saatlik uyku ile duruyorum saçma sapan bir ruh haline büründüm bu döngüden kurtulamıyorum akşam erken uyumaya çalışsam da uyuyamıyorum sizde de oluyor mu
Prenses_annesi22 Karamgurme ah ah sorma bnmde aynı kızım 3 yasında gunduz uyumaz uyu dıyorum yok uykusu geldıgı 4-5 falan uyutmuyorm bazen bı bakıyorum kendı yerdr uyumuş kalmış sonra kalkıyo 3 saat sonra saat olyo 8 ee gecelet haramm 3de uyuyo ee bnde sahura klkıyorm esımı kaldıryorm uyumyorm sahur btyo yatyo esım bn mutfak topla yat 6 olyo esım klkıyo ıse gdyo tkrar yatıyorum tbı 8de klkıyo bzmkı salla dıye uyuyo 10da klkıyo uyumaxsa gunduz akşam 10.30 gbı uyuyo ama gece klkıyo hıc duzen olmadı olck gbıde degıl snrm bıde 6 aylık gebeyım 🙄
Haffuse Ayni durumdayim. Sanirim senelerdir, olmayan uykularimiz yuzunden😅🤣 Cok garip gercekten de😆 Uykum olunca uyumaz, uykum kacinca uyur. Biz uykularda bulusamayanlardaniz😆