4 ay 22 günlük bebeğim doğdu doğalı kesintisiz 2 saat 3 saat uyuduğu yok. Gazlı bir bebek olmadı hiç her bebek kadar normal. Saat başı kalkar ya pışlarım ya emzik veririm ya altını değiştiririm ya emziririm. Kendi kendine tekrar bi uykuya dalması yok. Bunlardan birini ihtiyaca göre yapmazsam muhakkak uyanır. Son 1 aydır ise her uyandığında özellikle geceleri çığlık çığlığa böğüre böğüre ağlıyor resmen ya , beslenmediği takdirde susmuyor açta yatırmıyorum besleyip öyle yatırıyorum 1 saat 1,5 saat sonra çığlık çığlığa artık sabrım kalmadı ya sinirlerim alt üst durumda doğurduğumdan bu yana kesintisiz uyku nedir bilmez oldum 3 saat uyumadım ya doğurduğumdan beri 3 saat uyumadım. Sinirden dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrır oldu. Yatmak istemiyorum artık ya gene nasıl olsa birazdan bağıra bağıra ağlıyacak diye bunun gerginliğinden yatmak bile istemiyorum bu duruma geldiğime inanamıyorum gerçekten moralim çok çok kötü sinir anında çocuğun canını yakacam diye korkuyorum artık bu raddeye nasıl geldim bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum bende bağıra bağıra ağlamak istiyorum artık