Tugbazk07 Glbnnn9 11 aylıkken hem kan hem deri testi yapıldı çıkmadı kademeli şekilde açtık diyetini yaşından sonra normal mama içmeye başladı kızım
nuroner Glbnnn9 kademeli bir şekilde diyet açmalısınız önce fırınlanmış sonra pişmiş sonrada yoğurt peynir vs şeklinde süt diyeti açma merdiveni olarak bakarsanız mevcut zaten görselleri
yavrupotuncek Tugbazk07 testlerde cikmadiysa nasıl anladınız süt alerjisi olduğunu ve neler yaptınız acaba benimde bebeğim dört aylık ve süt alerjisinden şüpheleniyorum ne yapacağımı asla bilmiyorum çok abartan var eğer onları yaparsam asla hiçbirsey yiyemiycem gibi mesela salça bile hastaneye goturucem ama süt alerjisi dese bile sonu ne olacak bilmiyorum
Dilek-08 Bizim 1 yaşına girince yavaşladı 1,5 yaşına giriyor yok gibi azaldı testler yapıldı son bi test kaldı ondan sonra net sonuç çıkacak şuan süt dışında peynir tüketiyor
Tugbazk07 yavrupotuncek 3 aylıkken kan da çıkmıştı alerjisi kanlı tuvalet yapıyordu kilo alımı çok yavaştı
yavrupotuncek Tugbazk07 çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir minik peki neler yapıyorsunuz acaba yeme içme konusunda neleri kesinlikle yemiyorsunuz yada abartmadan mi yiyorsunuz bazı şeyleri
Ardenaden Tugbazk07 Tugbazk07 q1 yasnda tamamen gecmisti kademeli olrak actil once bn tukkettm bsey olmayinca kizima gectk smdi 2 aylij oglumda alerji diyetteym.Testkerde her zaman cikmaz kizimda akerjikti ama cikmadi cokta korkukck bsey yik aslinda szn ayiniz buyuknbaklagikkeri tuketsenz sutunuz hic sekteye ugramaz
Tugbazk07 yavrupotuncek kızım şuan 28 aylık yaşına gelmeden geçti alerjisi diyet yapmıştım ama belirtiler geçmeyince alerji maması kullandık 5 aylık oğlum var onda da alerji maması kulanıyoruz alerji doktoru 9. Ayda açmayı deneyebilirsin diyetini dedi ama yaşına kadar bekletebilir çocuk doktorumuz geçmemiş olursa bi 6 ay yine diyet yapmak zorunda kalmasın diye