Zeynep344 Arkadaşlar bebişimin kafasında konak oldu. 3 haftadır geçmiyor duştan yarım saat önce zeytinyağ sürüyorum ama sürekli tekrarlıyor. Birde konak ilk 6 ayda olmuyor muydu bizde hiç olmamıştı sonradan oldu nasıl geçirebilirim yardımcı olur musunuz
Deletedmom_268 Zeynep344 la Roche posay nemlendirici krem aldım onu kullandiktan sonra 1 hafta içinde geçti. Bizimki 3 aylıkken konak oldu denemediğim şey kalmadı tek işe yarayan o oldu. Yaklaşık 5 6 aylıkken tamamen bitti şuan yok ☺️
Ballilokmam11 Zeynep344 burda bir annemizin yorumundan görüp uygulanmıştım hemen etki etti zeytinyağı sürüp kafasına sonra da ilacın karton kısmı ile yedirmistim etki etti bizde
vsleliz Zeynep344 mustela kullanın hem sampuanı hem kremi var doktorumux yazmıstı hiç konak olusmadı baştan kullanmıstık
arvendoga Zeynep344 benim kuzum baya saçlı bir bebek ve bizde de oldu zeytinyağını bolca sürdüm elimde masaj yaptım sonra da ince telli bir tarakla kaldırdım kafa derisinden bütün konaklar saçtan temizleyince yıkadım. Zeytinyağı konağı geçirmiyor o yumuşatıyor kaldırıp temizlicek olan biziz
nightbird Zeynep344 eğer krem yada zeytinyağ sürüdkten sonra konak tarağı ile taramıyosan zaten geçmez onu yapman lazım
Onemother1 Zeynep344 ben de aynı hataya düşmüştüm 6 aylıkken konak oldu zeytinyağı sürüp bekliyordum sonra yıkıyordum herkes tara diyordu ama bn acıtırım diye taramamıştım sonra konak şampuanı aldım mustelanın o da bir işe yaramadı en son dedim tarayayıp zeytinyağı sürüp yarım saat sonra bir taradım aman tanrım dedim hepsi patır patır döküldü tek seferde de bitti ama bn garanti oldun diye 2 gün sonra işlemi tekrarladım.birdaha da olmadı şükğr kafası rahatladı çocuğun
Prenses_annesi22 Zeynep344 vala bzm 1 yasına kdr devam ettı vucut yag dokuları yapjyormus konagı mustela aldık kullandık falan kollarında egzama baslangıcı flan vae mı varsa alerjık olabılır bzm oyle basladı alerjısı cıktı mama ıle beslenyodu bıde ek gıda süt ürünleri ve yumurta alerjısı vrdı bttıktwn sonra gectı konagı flan ssukur
Zeynep344 Prenses_annesi22 bende mustela şampuan kullanıyorum ama bi fayda görmedim vücudunda yok ama
Birprensannesi____ Zeynep344 Hmm benim yeğenim de öyle oldu mama alerjisi dedi doktor ve şuan sıkı tedavi görüyor kalıcı mı yoksa gidecek mi diye ilk konak olarak başında çıktı sonra sırt ve göğsüne attı ve yavaş yavaş sulanıp kanamaya başladı ☹️ Sizinki belki ondan değildir ama Dr en iyisi bence