Ebrubulut Hanımlar oğlum 1 yaşında artık bu zamana kadar bazen çorapsız bazen çorapla yatırdım ama ben kendimde çorapsız yatarım çorapsız yatirsam üşütür diye korkuyorum çünkü gece çok sık üstünü açıyor siz nasıl yatiriyosunuz çoraplami çorapsızmı
NatashaRomanoff Ebrubulut kızımda 1 yaşında sadece 40ı çıkana kadar çorap vardı uyurken. 40ı çıktıktan sonra hep uyurken çıkarttım çoraplarını.
Sesimgeliyomuuu Ebrubulut ben corapsiz yatiriyorum kizimi 3 ay hep corapli yatirdim ama artik corapsiz yatiyo biz bile daraliyoruz oda daralir😇
AnnaKarenina_ Ebrubulut bu karışıklığı bende yaşadım ama ayakları buz gibi de olsa çorapsız yatıyo uyku tulumu ile rahat
cmag Ebrubulut aslında çorapsız yatırmak gerekiyormuş sağlık açısından ama hasta olur korkuyorum zaten hassas diye
Ebrubulut Sesimgeliyomuuu evet ben normalde de hiç çorap giymeyen insanım oda rahatsız olur diye giydirmek istemiyorum ama çıkarınca hemen buz gibi oluyor
Feyzosumunannesi Ebrubulut 22 aylık kızım Bu zamana kadar hiç çoraplı yatirmadim. Gündüz uykusunda bile çıkarırım.
Limonsekeri Ebrubulut ben çoraplı yatırıyorum yaşadığımız yer epey soğuk bi memleket ve minnoğum hiç üstünü örtmüyor uyanır uyanmaz ayaklanıyor ve ayağından aşırı huylanıyor çorabı çıkarttığımda bi 6-7 kez kesin uyanır en son yine giydiririm öyle uyur 😅 yazın çıkartırım belki ama şuan hiç çıkarmayı düşünmüyorum hasta olur diye
jap Ebrubulut iki, çocuğunu da çorapla yatırmam hiç. Uyurken zaten kan dolaşımı yavaşlıyo vücutta bir de çorap sıkıyo bilekleri. Hiç sağlıklı değil. Benim de ikisi de üstünü örtmez bu arada
Ebrubulut jap soydum şimdi çoraplarını yani bende çorapla rahat edemez diye düşünüyorum çünkü bende çorap giyen biri değilim
Ozgemre Soğuk günler de çoraplı pijamalardan giydirdim onu da geniş aldım kan dolaşımını etkilemesin diye
Zumra_Fatma Ebrubulut corapsiz yatirinca yatmiyor bende oyleyim ayagimda mihakkak corap olacak kizim ayagina corap giydirincede hemen yatar
Beratim17 Ebrubulut benim oğlum da 1 yaşına girecek bende çorapsız yatırıyorum kan dolaşımı olmuyor çorap olduğu zaman ve rahat uyuyor böyle üzerini açarsa ortuyorum zaten
girlmam Ebrubulut bende kızımi hep çorapsız yatırdım üstelik üstünude ortmuyorum uyurken evin ısısı yeterince iyi çünkü üzerini orterdim açıyor istemiyor sicakliyor diye aksine terleyip sicaklayip uyanirdi bende biraktim üzerini ortmeyi daha rahat uyuyor
sessi Ebrubulut ben çoraplı tulumlardan giydiriyorum çorap sıktığı için dokrorum gün içerisinde bile önermiyor