White123 Seneye tayıncıyım boşanıyorum oğlum ve ben yasıycaz eve eşya alıcam yenı. annem yemek masası konsol orta sehpa hıcbısey alma dıyo ama bıyandanda almak ıstıyorummev hoş olsun gözüme gönlüme hitap etsın.salonda sadece oturma grubu olsun tvyı de duvara monte et tv sehpasına gerek yok dıyo Bıde zıgon sehpan olur yeter dıyo sızde durumlar ne ve onerınız ne
Alpi2023 White123 duvara monte biraz yüksekte kalan bi tv ünitesi alabilirsiniz. Açık renkler tercih edin bide büyük bi bitki salona hava katacak ve ne kadar az eşya o kadar ferah ev gerçekten ☺️
Serapsfb White123 orta sehpa vs cok gereksiz bence de zaten cocuk olunca da hepsi ortadan kalkiyo masanin ustune de biz hicbisey koyamioruz tv unitesindekilerde hep kalkti 😀
birprensannesi0208 White123 şimdiki aklım olsa bende az eşya alırdım. Cok eşya zor temizlik ya koltuk takımı ve masa yeter bence tv ünitesine gerek yok bence orta sehpayada aynı şekilde cocuklu ev zaten
Alpbaby Annen haklı çocuk için herşey tehlikeli oluyor bir zamsn sonra bende toladım herşeyi zigona bile kafasını çarpıyordu 1 yaş
bebitonunannesi_ White123 anneni dinle ,konsol,orta sehap aksesuar filan alma ,oğlunla yaşayacağın için yemek masasına da gerek yok .Az eşyalı minimal bir yuva kur kendine inan daha mutlu olursun az eşyayla :)