bendeanneoldum_ Kızlar âdetm 5 gün gecikti doğumdan sonra bı kere tek oldum bebeğim 7 aylık olucak nerdeyse acaba düzensiz mi olucam ya bana cvp verin ya içime su serpinn😂😂
Bugleminannesi28 bendeanneoldum_ eğer korunmasız ilişki yaşadıysaniz tabiki olabilirsiniz onun dışında 1 yıla kadar normal adet düzensizliği
bendeanneoldum_ Bugleminannesi28 yani ilaç fln kullanmıyorum sadece geri çekilme inşallah düzensizdir valla bı doğum daha kaldırmam 😂
Bugleminannesi28 bendeanneoldum_ o zaman korunmuyormuşsunuz çünkü geri çekilme bir korunma yöntemi değil zevk suyundan bile hamile kalinabiliyor. Her ihtimale karşı test yapın ve istemiyorsanız çocuk güvenli bir korunma yöntemi seçin :/ Ben spiralliyim ona rağmen ya hamile kalırsam diye diye kızımı 16 aylik ettim shshsbud 😂 inşallah 3 yaşına kadar da böyle devam eder
nergiz4155 bendeanneoldum_ benim adet düzenli bir gün gecikti 8 buçuk aylık bebeğim bende şuan hazır değilim sezeryenliyim birde
nergiz4155 bendeanneoldum_ hiç geç olmadım aksine daha erken olurdum birgün gecikti şuan huzursuzum uyku tutmuyor
fatmaclk629_ nergiz4155 ayy benimde 2 gün gecikti neden acaba çok korkuyorum 6 aylık bebeğim var bide 🫢