alparslan1_ uyuyanadamdannefret ikizler burcu olduğundan ötürü sanırım her oyuncakla arası genelde 3 saniye 🤣 sürekli sıkılıyor yeni şeyler istiyor. Istekleri hic bitmiyor hicccc
_tuuggcce_ uyuyanadamdannefret yani en çok dikkatini çeken kumanda, ıslak mendil, terlik,silikon kaşık 😁 ama onun dışında oyuncak piyano aldık, oyuncak kumanda, su matı, çıngırak ve arabalarıyla oynuyor. 7 aylığız 😁
Aleyunll uyuyanadamdannefret şişe poşet ıslak mendil paketi kumanda ilgisini daha çok bunlar çekiyor 😅
Deletedmom_117 uyuyanadamdannefret Kuamnda TLF kilifi falan😂😂 bide oyuncak namına tek şey bu şekilli küp seklinde yapboza benzer Bişey var onu seviyor gerisini iki dk oynuyo anca 🥲
Cancanlar uyuyanadamdannefret Canım kızım 15 aylık en sevdiği oyuncaklar mutfak dolaplarının içi banyonun çekmeceleri duşakabin açıp kapatmak vestiyere girip Ayakkabı kutularını indirmek Kısacası evi Talan etmek🫢🫢🫢
uyuyanadamdannefret efelinamoms evet bende oyuncak konusunda seçiciyim . Az oyuncağı var . Dna nasil oluyor merak ettim
uyuyanadamdannefret OrdekYavrusu Ay fikir olsun o aylarda şu şişesine patlamamış mısır koymuştum. Rahat 3 4 Ay oyaladi . Hem ısırıyordu hem ses çıkarıyordu
efelinamoms uyuyanadamdannefret molekül olacak canım adını yanlış hatırlamışım kapılara dolaplara mama sandalyesine flan yapıştırıyodum hem dengede durmasını ayak boy olarak yapıltırdığımda hemde ellerini geliştirmede çok kullandık şuan 21 aylık iki elinide aktif rahat kullanabiliyor onun sayesinde cok yakında kolu alçıdaydı bilekten hiç zorlanmadı çok şükür