uyuyanadamdannefret Selam kizlarrr. Bebisler en çok hangi oyuncakla oyalaniyor. Oyuncak arayışında olan benim gibi annelere fikir olsun. Oğlum 1 yaşına girecek en çok halka ve iç içe geçen bardaklarla oynuyor. Ama sıkıldı bu aralar
aleksandralarossa uyuyanadamdannefret robot süpürge bulasik makinasi ozellikle icinde kirliler varsa daha hosuna gider. Sifon. Dusakabin kapisi
medinekaplan uyuyanadamdannefret cnm benim oğlumda 8 aylık çok oyuncak aldık ama hiç biri dikkatini çekmiyor benle oynamayı çok seviyor saçımı çekip oynuyor resmen kendimi oyuncak sanıyorum
BuzluKahve uyuyanadamdannefret 1 yaşında lego duplo yapım kutusu aldık zeminle beraber. Şu an 3,5 yaşında hala her gün mutlaka bir süre oynar.
merve171214 uyuyanadamdannefret ahşap mutfağı, tamir seti ve linkimals ailesi en çok vakit geçirdiği oyuncakları lego, puzzle, top havuzu kaydırak, trambolin,kinetik kum, oyun hamuru, boyama,cırtlı kitaplar, aktivite masası bunlarla da çok vakit geçiriyor
araspoyraz aleksandralarossa😂😂😂😂 3 yaş çamaşır suyu makyaj malzemeleri temizlik ürünleri çantalarım katlanmış kiyafetler uyuyanadamdannefret
oioi medinekaplan aynı durumu bende yaşıyorum :) bir tuhaflık mı var diyorum acaba neden ilgisini çekmiyor . Benimle dans edip saçımı çekmeye bayılıyor resmen sipa
efelinamoms uyuyanadamdannefret 1 yaşına kadar kule yapmayı bul tak oyuncağını silikon dna oyuncağını ve minik kitapları çok kullandı oyuncaklarında aşırı seçiciyimdir bu arada onun için eğitici geliştirici olması önemliydi benim için
uyuyanadamdannefret efelinamoms evet bende oyuncak konusunda seçiciyim . Az oyuncağı var . Dna nasil oluyor merak ettim
OrdekYavrusu uyuyanadamdannefret 4.5 aylık, en sevdiği şey su şişesine pat pat yapmak 😄 2.sırada saçlarımı yolmak var
uyuyanadamdannefret OrdekYavrusu Ay fikir olsun o aylarda şu şişesine patlamamış mısır koymuştum. Rahat 3 4 Ay oyaladi . Hem ısırıyordu hem ses çıkarıyordu
BENOYLEUYGUNGORDUMM uyuyanadamdannefret 8 aylık bebeğim asla oyuncakla oynamıyor ilgisini kumanda falan çekiyo o da ağzına almak için sürekli bişeyleri ağzına almak istiyor. Birde saçımı yolmayı çok seviyor kafamda saç kalmadı😃
Newmother07 uyuyanadamdannefret benimkide sıralıyor artık fırının düğmeleri fırında asılı duran tutamaklar kumanda çekmece kulpları bulaşık makinesi kendisini oyuncaklarını bıraktı artık genişlettik biz baya ufkumuzu😅😂
aleksandralarossa uyuyanadamdannefret calistirmayi öğrendi bulasiklar defalarca yikaniyor defalarcaaa🥺
medinekaplan uyuyanadamdannefret bizimkiside öyle cnm korkuyorum kucağıma almaya almasam bile emzirirken çekiyor