terazikadini Bankada olan bi kredim var bugün tam 90 günmüş ödemesini yapsam avukata vermekten vazgeçermi banka yoksa kredi ödense bile tam 90 günde direkt avukata mı veriyorlar?
1gunes terazikadini odemeyi yapin avukata verse bile size hangi avukat bakacak onun bilgileri veriliyor odeme yaparsaniz dosya kapanıyor.
baroayse terazikadini durumunuz varsa hemen ödeyin, avukat vekalet ucretleri 3600 den başlıyor ve siz ödemek zorunda kalırsınız,
Derinnsmom terazikadini bugun gece 12 ye kadar ödeme yapabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz , bankada bu bölümde çalışıyordum bende.
terazikadini gencmom_ banada mesaj gelmiş dosyanızı avukata verdik felan diye ama bankada kredi ödemesinde görünüyor başka dosyamda vardı o avukata verildiğinde kredi ödemesi çıkmıyordu mobil bankacılıkta
terazikadini 1gunes avukat bilgisi var bendede ulaşamıyorum şuan mesai saati dışıymış ya krediyi öderim sorun değil ama ödediğim halde avukata gidecek dosya avukat masrafı vs borç katlanıyor eğer avukattaysa direkt ona öderim parça parça ödeyeceğime
terazikadini baroayse evet malesef öyle ödemeyi yaptık artık şansımıza yarın görücez inşallah banka kabul ederde avukata vermez tam 90.gün yani 90.gün içine kadar ödeme yapılabilir diye düşünüyorum