tunaaamom24_ Merhaba, sütüm yok diyemem ama bu aralar biraz göğüslerim yumuşadı. Bestlak damla aldım her gün değil de iki günde bir kullansam da etkisini görür müyüm acaba?
birprensesanesi tunaaamom24_ hergün bir bardak suya 20 şer damla olarak kullanmanız lazım düzenli kullanımda faydasını görürsünüz
KuzeyinAnnesi03 tunaaamom24_ ben 2 gün kullanıp 1 hafta kullanmıyorum işe yarıyor cok kullanınca çok taşıyor
neanladinyurdagull tunaaamom24_ düzenli kullanmalisiniz günde 3 kez 20 damla olarak ben 1 çay bardağına döküyorum 30 larda çıkan sütüm 120 lere ulaştı tek göğüs
tunaaamom24_ KuzeyinAnnesi03 aynen ben de bunu yaşamak istemediğim için iki günde bir kullansam nasıl olur ? Bebeğim gün içinde çok fazla bana bağlı, sagmaya da vaktim olmaz yani
KuzeyinAnnesi03 BeMelly ölçüm yapmıyorum ama baya doluyor dolma süresi falan kısalıyor çok sertleşiyor . Böyle fışkırıyor falan
tunaaamom24_ neanladinyurdagull maşallah, peki sütün kalitesini nasıl etkiliyor bu damla. Yani çoğaltıyor ama kalitesi de artıyor mu ki
neanladinyurdagull tunaaamom24_ düzenli kullanmalisiniz günde 3 kez 20 damla olarak ben 1 çay bardağına döküyorum 30 larda çıkan sütüm 120 lere ulaştı tek göğüs
pnrr24 tunaaamom24_ bende kullandım bestlak, sonra denemek için solgar’ın süt artırıcısını kullandım. Sanki o daha iyi geldi. Kuru dut, yulaf lapası, incir tüketin. Ebebekten hip’in anne çayını aldım oda işe yarıyor. Her yolu deniyoruz☺️
tunaaamom24_ pnrr24 hepsini yapıyorum bol dereotu yiyorum. Rezene, meyve kompostolari vs . Çayı da bir deneyeyim ☺️
tunaaamom24_ serendipty ben de başladım, aman aman artırdı mi bilmiyorum aslında ama şu sıralar bebeğim göğsümden düşmüyor yemeği geçtim suyumu bile zor içiyorum. Su durumda bile çok şükür sütüm azalmadı muhtemelen damlanın etkisi
neanladinyurdagull Ecemsultan yarım çay bardağı suya döküp içiyorum 1 çay bardağı suya katıpda denedim ama fark ettim ki yarım çay bardağından daha fazla etki gördüm