Anneko Deletedmom_113 elim alıştığı için mi bilmiyorum ama sürekli yapıyorum hem kolay geliyor artık hemde hiç riski yok gayette disaridakiler gibi oluyor deneyen kesinlikle dışarda bir dilimi 85₺ olmuş
hayalperest2310 Deletedmom_113 ayy az önce de eşim istedi nefis yemek tariflerinin var birde sosları hazır oluyor nasıl yapacam bilmiyorum sonra boşver dedi gidip tatlı almış getirmiş
minikmucizemaak Deletedmom_113 Daha dün yaptım, daha önce denemiştim ve karameli acımtırak olmuştu, dün yine acımtırak oldu annem değil diyor ama bence öyle 😂 O yüzden hazır karamel kullandım
Baby_5 Deletedmom_113 en kolay hazır paketli olan ben öyle yapıyorum herkes beğeniyo soruyolar tarifini bana özel diyorum hazır al bim de var canım indirime girmiş karamel çok güzel oluyo dene
Deletedmom_116 Hiçbir denememde yapamadım ya. Karamelim soğuyunca sertleşiyor macun kıvamına geliyor o yüzden de krem şantinin üstünde yayılmıyor. Varsa tam tutan tarif alırım valla
Orenda_ Deletedmom_113 Nefis Yemek Tarifleri Elif Atalar ın tarifi mükemmel oluyor ve tam tutuyor daha dün yaptım çok güzel oldu😊