Gzdnr17 Saresma_ bunu bilmiyor musunuz gerçekten 😟 Hadi bilmiyorsunuz mama kutusunu da mı incelemiyorsunuz Bazı postlar hayret edilecek kadar hayret bir şey 😂 30 cc içer yani 1 kaşık mamanın içinde kaşık oluyor onla olacak
ece54 Saresma_ doktorunuza danışın bence bebeğin kilosu anne sütü alıp almadığı falan da etkiler cevabını
Kuzeynepp Saresma_ bnm sütüm cok az oldugu için hem meme hem mama olarak ilerledik 2 saatte bir 60 cc verıyordum sizinki cok küçük zaten 60 cc yetrli olur.
moommyyy Gzdnr17 mama kutusunun üzerinde 1 aylık bebek için 90 ml yazıyor ve benim bebeğim 3 aylık şu an 90 içiyor. O zamanlar anca 30 içiyordu. Yeni anne olmuş demek ki bilmiyor yargılayacak ne var bunda
Gzdnr17 moommyyy yargılamak değil ki bu Kalkmış buraya yazmış cevap bekliyor internete yazabilir doktoruna danışabilir :) 120cc desek verecek o zaman Yapmayın Allah aşkına ya her bebek farklıdır böyle şeyleri ancak doktor söyler bizler değil
bana1cocukyetti Saresma_ Bence bu bebeğe bağlı çoğu kişi mama kutusunu söylemiş o da baz alınabilir ama benim bebeğim 7,5 aylık 105 cc içip 3 saat sonra tekrar beslenmek istiyor. Ama mama kutusuna göre içmesi gereken 210 cc. Ama siz 45 yada 60 cc verebilirsiniz
kimbumadam Saresma_ Buna bebek karar verir canım 30-60-90 şeklinde yapılır mama 45 55 gibi yapılmamalıdır Sen 30 ile başla mamanın sindirimi anne sütü gibi değil.Midesi kuş kadar zaten Baktın 30dan sonra huzursuz açlık belirtileri var 60 yaparsın onun 50 cc ni verirsin kalanı kalır Bu şekilde ilerle bence
seizetheday Saresma_ bence bunu bebeğinize göre ayarlayın ne kadar istiyorsa bizimki kutuda yazan kadar içiyordu sonra sonra 150 içmeye başladı
moommyyy Gzdnr17 doktorlar da sizin çocuğunuza bakıp şu kadar mama verin demiyor değil mi? 30 ml ile başlayın doyana kadar artırın diyorlar. Burada sorulan soruların büyük çoğunluğunun cevabı nette var zaten. O zaman kimse soru sormasın. Sırf yorum yapmak için konuşmuşsunuz.
Abaegrk Saresma_ mamaların üzerinde yazan kadar içmedi benimki hiç bir zaman. İki haftalıkken bazen 90 bile içtiği olurdu siz 60 deneyin doymazsa 30 daha ekleyin. Şimdi 7 aylık bir öğün de 180-240 içmesi gerek yazıyor ama 120 bile bitirmiyor