ahseney uyku rutinlerimiz var doğduğunda beri hep aynı saatlerde aynı şekilde yapıyorum ve emzik verip yanına uzanıyorum başta bı süre sonra gözleri gidiyir tam uyumadan yatağına koyuyorum biraz piş piş yapıyorum kendi sağa sola dönüyor hafiften beşiği sallayıp bırakıyorum aralıklı ama sürekli sallarsan alışır. Uyku müziği var YouTube de 5 dakika da uyutan diye adı tavşan var resminde Bulut’un üstünde . Karanlıkta onu açıyoruz. Emzikle uyuyor bazen kendi emziği atıp elini emiyor ama ağlamıyor kendi kendine uyuyor . Ağlarsa alın sakinlestirin yerine koyun geri . Rutin önemli evde biri varken de bebekler uyumuyor misafir bu donemde almıyorum alırsam da biraz da erkendne odasına geçip baş bqsa sakinleştiriyirum evde kimse yokmuş gibi sessiz şekilde. Rutinlerimiz sabah kalkınca direk üstümüzü değiştirip camdan bakmak zıbın dahil degsitiyorum. Gece yatarken farklı zıbın ve gecelik giyiyoruz çorap giymiyor. Ayağının altına lavanta ve okiliptus sürüyorum ve yakasına nane yağı damaltiyorum cildine nane yağı değmesin.