153s34 niloyaaa hahahahah. Bzimki de hafiften isirma griisimlerinde bulunuyor. Benmde aklimdan bu yontem gecmedi degil valla ne yalan soylim 🤣🤣🤣🤣
biee23 Minel-inannesi Az önce uykudan uyandı ne yaptıysam ağladı almadı yine. Çok doldu göğsüm ama damla damla geliyo sıkınca of moralim çok bozuldu
baharbahce biee23 memede bekleyen sütün tadı da değişiyor canım önce bi tadına bak eğer düzgünse sağıp vermeyi deneyebilirsin hem sende rahatlarsın biraz
ArdeninAnnesi3322 biee23 oyyy daha küçükmüş 2 yasa yakınsa emzirmeyi bırakabilirsiniz diyecektim, Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün İnşallah 💗
baharbahce biee23 ön sütün su oranı daha yüksek çünkü canım devamında yağlı olsan süt gelir önemli olan tadında bi ekşime ya da acımtraklık yoksa sıkıntı yoktur
hfsgltn 14 aylik kızım var ve bende aynı durumdayım ısırıyor çok acıyor dişlerimi sıkıyorum ve ağlıyorum şuan biraz hafifledi unutmaya başladı gibi ısırmayı çok zor bir durum
Dilekgl biee23 lanolin krem sür canım emzirme arasında birçok kez başıma geldi kurtarıcım oldu. Bir sürmeyle bile iyileşme hızlanıyor
ilkaay0 biee23 Bebeğinizi emzirmeden önce sütünüzü sıkın ve göğüs ucunuza sürün daha sonra emzirin o ilk acıyı hafifletiyor uyuşturuyor