senkendinideligibiyaptinya Kızlar 2ay23 günlük bebeğim var aynı ayda olanlar kaç saat gündüz uykusu ve kaç saat gece uykusu oluyor gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz sabah kaçta güne başlıyorsunuz
KuzeyinAnnesi03 senkendinideligibiyaptinya 2 ay 24 günlük gündüzleri değişiyor şuan mesela 3 saattir uyuyor geceleri 10 11 de gece uykusuna geçiyor sabah degisiyor en erken 8 en geç 11 de uyanıyor gece 1 kere 4 5 gibi emziriyorum. Gündüz bol bol her istediğinde veriyorum. Kilosu şuan 6 üstü falandı. Gündüz 3 defa falan uyku yapıyor bugün 10 gibi uyandı 12 de uydu şuan hala uyuyor mesela uyanırsa 5 6 gibi bı daha yatar uyandığı ve uyduğu süreye göre değişiyor kendi uyuyor zaten uykusu gelince 👍✌️
senkendinideligibiyaptinya KuzeyinAnnesi03 bizimki de gece uykusuna 11 gibi falan gecerdi şimdi 6-7 gibi uyuyor gecenin ortasında uyanıyor ya ne yapacağımı bilemiyorumçok yorulmaya başladım
senkendinideligibiyaptinya KuzeyinAnnesi03 biz saat kaçta uyursak uyuyalım en geç sabah 6 da uyanırdık şimdi akşam 6-7 gibi uyuduğu için gece 3.5 4 gibi uyanıyor geri uyutamıyorum uyusa da 10-15 dk sonra uyanıyor
KuzeyinAnnesi03 senkendinideligibiyaptinya o uyanmadan emzirip yerine koymayı denediniz mi gündüz uykusunu güzel uyumayan bebek gece o yüzden uyuyamaz