Mimoza-kizim princees dudak bagi gibi degl canm benm kizimdada var dudak bagı bu sekilde açılmıyordu belkide vardir ama ileri derece degldir bizimkide ileri derece degildi biberon tutusunda sıkıntı yoktu ama memeyi ememedi
birprensesanesi princees bu her bebekte var bizlerde de var dudak bağı nasıl oluyor ki hergün böyle postlar görüyorum bizde de varmı acaba diye kafam takılıyor
princees SevimliHayaletCasper mama ile besleniyor ama yemesinde biberonu emmesinde sıkıntı göremedim ben nasıl bir problem mesela
SevimliHayaletCasper princees emme reddi olabilir. Herhangi bi sıkıntı yoksa takılacak bi durum yoktur
princees birprensesanesi işte bende her gün post gördüğüm için aklıma takıldı ondan başlık açtım buraya
ceylan34 birprensesanesi üst dudak hiç kalkamazmis dudak bağı öyleymiş iki diş arası açık kalıyor alınmadığı zaman konuşmayı da biraz kısıtlıyormuş.
ceylan34 Dudak bağı değil canım, benim kızımda öyle çocuk cerrahına kontrol amaçlı gitmiştik ben doktora sordum dedim dudak bagimi diye sordum hayır dedi dudak bağı olsa dudağı hiç kaldıramazmışız.
Mimoza-kizim birprensesanesi dudakla diş eti arasinda perde gbi ettn bağ var bu bağ herkeste var ama bazi bebeklerde bu bag daha aşağıda oluyor dudagı yukarı cekebiliyormus bizde oyle olmadi cok sukur bi sıkıntıda yasamadik zaten ben dudak bagi oldugunu 1 yasinda dis kontrolune goturdugumde doktorumuz soyledi oyle biseyden haberm yoktu 😊