Minik2110 Bebeklerde kafa şekli ne zaman düzeliyor bizde Normal doğumdan kalan yamukluk ve düzleşme var doktor zamanla düzelir bizlik bişey yok dedi.Sag sol yatirabilirsin dedi.Basina gelen ve düzelen var mı? Yada önerisi olan?
edaaksoy00 Minik2110 resim atabilirmisiniz ben paylaşmıştım Bi bakın isterseniz ortaki annelerin yorumlarına resimde attım acaba sizindemi öyle
Minik2110 serendipty fizyoterapist çocuk doktoru gördü bizlik birşey yok sağ sol yatirabilirsin yada kask kullanabilirsiniz yastık önermiyorum 1 yasa kadar düzelir dedi ama bilmiyorum ki
Asynm Asynm ya hani ben en başında almıştım doğduğunda böyle kendinde olduğunda ona yatırdım hani uyurken sağ sol şeklinde derken düzeldi hani hangisinin faydası vardı bilemiyorum ne kadarlık bu arada
Minik2110 Asynm 4ay 12 günlük bizdede kafa yastığı var doktor kullanma diyince kullanmadık şu an sağ sol yatıyorm uyurken ilk başlarda ana kucağında yattigindan düzleşti sanırım
edaaksoy00 Minik2110 bizimde ana kucağında yattığı için düzleşti doktor size neden Düz kafa yastığında yatırma dedi acaba ben şuan yatırıyorum ama profile girerseniz orda Düz kafa diye paylaştım en üste bakarsanız orda
refresher Düz kafa yastıkları işe yaramıyormuş ayrıca bebekler için yastık kullanımı uygun değil, sağ sol yatırma ve bol bol tummy time yapmak gerekiyormuş
Minik2110 refresher evet bizede doktor öyle dedi şuan 4aylik düzeliyor gibi duruyor ama zamanla göreceğiz