erenin 1 yaş bebeğime kahvaltı yaptıramıyorum asla. Sürekli emmek istiyor gün içinde anne sütünden ayrı yediği şey ya bir kaç kaşık çorba yada yemek. Sizler kahvaltı için ne yapıyorsunuz yada iştah açıcı takviyemi kullanmam lazım?
Asyaveannesi04 erenin ben o dönem her gün farklı tarifler yapıyordum ya menemen ya, krep, pankek, az yağda patates kızartması yada kavurması gibi şeyler yiyordu yada kaşarlı yumurta yapıyordum
Yalpp erenin Bizim de öyle malesef ben varsam asla yemek yemek istemiyor sadece emmek istiyor. Ben artık sevdiği şeyi sürekli yapmaktan vazgeçtim böyle olunca yiyor mesela bir gün haşlanmış yumurta varsa diğer gün krep ya da pankek her gün tek düze vermiyorum.
Sarpsmomm erenin 11 aylık bebeğim benim de yaklaşık 1 aydır kahvaltı yapmayı bıraktı sabahları sadece emiyor diğer öğünler da zar zor yiyor kilosu iyi ama bilmiyorum ya zor gerçekten her şeyi denedim ama yok sabah asla yemiyor hiçbir tarif
erenin Ben de hergün farklı tarifler deniyorum ama ağzına koyduğu lokma sayısı 2 artık yoruluyorum ne pişirsem yer diye 😕😕