TSB34 Sütü ısıtıyorum ama çok değil sonra Activia probiyotik yoğurt ile mayalamaya çalışıyorum acaba bu yüzden mi olmuyor yapan var mi nasıl yapıyor ya
Mink-hyt TSB34 ben ilk defa duyuyorum. Bir kez haberlerde sütünden kocasına kaymak yapan bit kadını okumuştum 😂🤮 ama siz neden yoğurt deniyorsunuz ki ?
TSB34 ZeynepOzcan inek sütüyle sütüyle denedim alerjik reaksiyon gösterdi doktorum anne sütüyle veya mama ile dene dedi yani o yüzden
TSB34 Mink-hyt Ay kocasına kaymak yapan ile bu bir mi cidden ayrıca tek yoğurt değil bayağı anne sütüyle tarifler yapılıyor araştırın biraz
TSB34 Berilsmom13 Konudan bağımsız bir şey soracağım benim. Bebeğimin ismide Beril Çok sinirli bir yapısı var çevremde gördüğüm Beriller de öyleymiş isimden kaynaklı diyorlar sizinde bebiş öyle mi
Didem0101 TSB34 nasıl yani 🤯 yapan yalan söylüyordur canım bir kere hayvan sütü ile anne sütünün yapısı farklı birleştirince yoğurt tutmaz ki
TSB34 Didem0101 E bebek markası bile paylaşmış tarif anne sütüyle yapılan yoğurdu canım çevremde yapan var 🤔
TSB34 Berilsmom13 suan 6 aylık sinirli sadece belki o sinir ilerleyen dönemde yaramazlığa dönüşebilir 😬🤭