selmarrrrre Bebeğim 16 aylık. Memeye aşırı düşkün yani şöyle söyliyim gece kesmeyi denedim sabaha karşı 5e kadar uyumadı. Nasıl yapacağım bilemiyorum. Siz nasıl kestiniz lütfen yardımcı olun bana
Ferhn selmarrrrre Ben de aynı konudan muzdaribim resmen bağımlılık Halinde hiç oturamıyorum oturunca hemen istiyor Doktor gece beslenmesini kes dedi pişpiş yaparak uyut dedi Ama maalesef meme almadan uyumuyor Çok yoruldum Bırakıp bir yere bile gidemiyorum gece sayısız kalkıyoruz
arasardaannesi selmarrrrre önce azalttım bn sadece uyucagı zmn verdım sonra kestım bıkac gece bıkac dakka agladı sarıldk uyuduk su içmk isterse su verdm bnmkıde düşkündü ama kolay oldu
arasardaannesi Hilallhicrann bana görümcem 3 gün gündüz ver gece verme sonra hıc verme demıstı öle yaptm gece uykusuna yatmadn baya yordum gec uyuttum fln gece uyanmadı öle kestm
arasardaannesi Hilallhicrann sordm su içmek ısterse ıcırdm onun dısında bıse vermedm acıkmıstır fln dıe sarıldık uyuttum uyanık kalmasına fırsat vermedm cok şükür kolay olduydu 2 yaşını yenı gecmıstı bız bırakırken