SweetMom__ Berilsmom13 Allah hissetirmesin canım inst bursa haberleri takip ediyorsan orayada anlık direk paylaşıyorlar
SweetMom__ Berilsmom13 bursa kocaman bir yer heryere vurucak diye birşey yok😅 demeki olduğun yer sağlam alt yapı oturdum evi binasını baktırmak lazım ev sahibim ile görüşecem olmasa sağlam bir yer ariyacagiz ama nasıl bulunur ne edilir bilmiyorum
kubra00k Benimde telefonuma bildirim geldi bursa diye. İstanbuldayım ben. Allah korusun . Deprem anında kendimi düşünmüyorum. Bebeğimi nasıl korurum düşüncesine giriyorum
SweetMom__ kubra00k Allah korusun canım olduğumuz evin alt yapısı önemli Bursada bir çok yer hissetmiyor bu demek oluyor ko alt yapı sağlam
SweetMom__ Berilsmom13 eski yeri geç bina eski canım ben 6 katayım ve biz bursalı değiliz keşke yerleri bilsem buraları bilsem daha iyi yere geçerim ama şuan bilmiyorum çok zor 3.5 olmuş
Berilsmom13 SweetMom__ eski yerleşim derken binaların eskiliğinden bahsetmiştim evet oralar eski bursa diye geçiyor artık malesef binalar eski hep. Bursa malesef depremin en çok olduğu yerlerden biri benim evimdende hissediliyor normalde bende fay hattına yakınım birde :)
SweetMom__ Berilsmom13 valla bilmiyorum sürekli oluyor bursada korkuyorum gidecek yerimiz kimsesiz yok 3 buçuk aylık oğlum var resmen fay hatları kayıyor zaten demişlerdi 7.3 bekleniyor diye ha birde bilerek yapıldığını düşünmeye başladım
Berilsmom13 SweetMom__ kayapa-Yenişehir fay hattımı bahsettiğin oysa evet çok tehlikeli çok uzun zamandır kırılmamış enerjisi büyüktür. Allah yardımcımız olsun benimde tek tesellim evim müstakil malzemesi sağlam ama ecel nerde bulur bilinmez.
SweetMom__ Berilsmom13 umarım enerjisi yavaş yavaş atar veya kaynanami götürürüm o iki enerji ikisine çok iyi gelir😅😅 Amin inşallah canım müstakil olması çok güzel ama dikkat edin maalsef ecel gelince yapcak birşey olmuyor ama doğru zamanda kaçmak gitmek hayat kurtarır.
SweetMom__ Barbieee dikkat edin canım olur olmadık yere vuruyor çok sert Biz baya hissetik normalde oturdum oda hissetmesi güçtü diğer odamda net hissediyoruz bildin yatağım salandi bebegimde uyandı