arada-mom Mercimek çorbası Kuru fasülye Karnıyarık Pilav Cacık Salata İçli köfte Lahana sarma Islak kek Sizce nasıl kızlar
Ayseee60 Kuru ya da karnıyarık cıkartın içli köfteyi cıkartın ortaya cacık, selata, dolma yeterli dolma da zeytinyağlı olabilir tatlı da şerbetli tercih ederdim
969623 arada-mom çok fazla cacık varsa salataya gerek yok ya da salata varsa cacığa kuru fasulye yerine daha hafif bir yemek olabilir ya da kuru fasulye hiç olmayabilir ama saydıklarınızın hepsi güzel yemekler sarma varken içli köfteyede gerek yok zaten karnıyarık kıymalı
klbklina arada-mom bana çok karışık geldi. Ortaya salatalar kuru cacık havuçlu meze zeytinyaglu dolma sarma. Ana yemek karnıyarık pilav olsa çok daha şık olur. Bir de çorba tamamdır. Yalnız tatli ramazanda şerbetli revani haşhaşlı revani tarzı daha hoş olmaz mı ?
tomvejerry arada-mom kuru fasulye: ben ne alaka Çok karışık olmuş 🤣 karnı yarık varsa içli köfteye de gerek yok bence digerlerri okey
Hatay31 Kızlar benim de akşama misafirim var Mercimek çorbası Fırında tavuk patates Hazır yufkadan ıspanaklı börek Salata Mantı yogurtlamayi düşünüyorum Bide pilavı bulgur mu yapsam karar veremedim her yerde pirinç yiyoruz değişiklik olur mu diyorum sonra da basit mi olur diyorum bana da fikir verir misiniz
tatlibiranneo Hatay31 nohutlu Pirinç pilavı olabilir veye bezelyeli Pirinç pilavı olabilir bence bulgur da olur da herkes sehriyeli Pirinç pilavı yapiyor ya onlarda değişik güzel olur
buluutt Hatay31 sebzeli bugur pilavı yapabilirsiniz meyhane pilavı deniyor galiba adına:) ya da domatesli et ya da tavuk suyuna şehriye pilavı yapabilirsiniz o da güzel oluyor tercih sizin tabii
Ecemsultan Hatay31 bulgurdan olur tabi niye olmasın bende misafir ağırladı aynı bu menu çorba ve trotor yapmıştım mantı yerine