sonsuzmavi Merhaba anneler, henüz 15 günlük acemi bir anneyim 🙈 bebeğimi dün akşam emzirdim 1 saat sonra falan da sağ göğsümü sağdım yaklaşık 15 dk. Ama 25-30 CC arası süt cikti sadece tek gogsumden. az mı oluyor bu acaba yetersiz mi geliyordur bebeğe 😒
ahmethamza sonsuzmavi selamm sagdigin sütle bebeğin emdiği aynı değil. Ben ilk başta tekli pompa ile iki göğsümden saginca 30 cc anca çıkıyordu. Sonra makine değiştim 150 ye bile çıktı. 10 çıktığı zaman bile üstüme akıyordu süt. Çocuktan anlarsın onu kilo alımı nasıl bi de aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor mu takip edince belli olur. Ben bi de bezle takip ettim bata ağır cisli kakali bez alırsın doyuyosa
ahmethamza sonsuzmavi bir de bebek küçük ilk 10 cc sonra 30 sonradan 50 diye yükselerek gitti. Sagarken hiç gelmese bile ara ara gene yapın. Meme ucu ne kadar uyarı alırsa o kadar süt üretiyor.
Ballikizim99 ahmethamza merhaba bende dün sağım yaptım 30 cc çıktı çok üzüldğm makineden kaynaklı olduğunu düşündüm lansinoh marka siz ne aldınız sonradan?
Pamuk_esos Hiç oyle düşünme bez sayısına ve bebişin huzursuzluguna bakipda anlayabilirsin benimkisi emer emer dudak buzer hemen ondan anlarım doydugunu bende sağım yaptım azıcık bişey çıktı 15 cc bile yapmadı 2 aylıkken fln şimdi 3 aylığız 7 kilo bebeğim maşallahı var siz bol bol emzirin ben bestlak damla kullanıyordim sütüm için rezene içiyordum ilk gunlerde anne çayı tahin helvası tuketiyordim
ahmethamza Ballikizim99 bende ki de lansinoh. Öncesinde başka marka vardı medila diye bisi. Sağım yaparken 3 saat emzirmemis olup deneyin bi de ben Öncesinde sıcak banyo yapıyorum sonra sagiyorum her gün olmasada.