hppykds linao 8 ay 20 günlüğüz biz de henüz düzen oturtamadık. Bir de benim ki bu ara bir şey yemek istemiyor, sürekli ağzını kapatıyor. Yememesine rağmen ek gıdaya geçtiğimizden beri sürekli kabız.Bizim için ek gıda hiç iyi gitmiyor 🤧
Tuuggccee linao 9 ay bır gunlugux sanah kavaltı oglen yogurt yada muhallebi tarzı aksamda yemek corrba vesaıre olarak gıdıyoruz 7. Aydan berı bu sekılde ılerlıyorum ben her ıstedgnfede emzırıyorum
linao hppykds Bazı dönemler tamamen reddediyorlar oruçlu gibi davranıyorlar 😔çözümü şu şekilde buldum Tatlıya her halukarda agzını açıyor Kahvaltıda cok az meyveli muhallebi yapıyorum yanına da yumurtalı labne mesela Tatlı tuzlu hiç karıstırmadım Önce tatlı veriyorum sonra yumurtadan öyle kandırarak yiyor 😂
linao Tuuggccee Bizde 3 öğün vermeye calısıyoruz Ama hiç et tavuk balık yemıyor sanırım dişleri yok diye cok öğütemiyor agzında🥹
hppykds linao ben de öyle yapıyorum arada. Bizim bir dezavantajımız da alerjisinin olması. Süt ürünleri, yumurta ve tavuk yiyemiyoruz. O yüzden ne vereceğimi de şaşırıyorum 🤦🏻♀️
Tuuggccee linao balık bzmkıde yemıyor ıstemıyor ıkı dısımız var bızımde ben bayadır pütürlü verıyorum yıyor tavuguda corbalarn ıcınde falan veroyprum o sekılde yıyebloyor damagyla ezeblr aslında
Irmakmelegim linao o dönemde kızım 2 ana 1 ara öğün yıyordu 1 yaşından sonra 3 önüne başlamıştım şuan 31 ay 25 günlük 3 ana 2 ara öğün yer
Irmakmelegim linao 9 10 aylıkken 3 4 defa mama içerdi şuan 32 aylık olmak üzere mamaya 26aylikken biraktik