eniseatlas basgulsuminci Tesetturisland var hem internetten hem de instadan satislari var Ben yillardir oradan aliyorum
kubra00k Bende kaç gündür aradım spor şık yazlık takımlar. Fakat çok kısalar. Hadi kaliteli bile olsa alacaktım ama tesettür değil sanki kısacıklar. Tesettür dediğimiz diz altında olmalı. Ama bulamadım
zeynep865 basgulsuminci trendyoldan da alabilirsiniz ama üç markanında kendi sitesi ve mağzaları var. Trendyoldansa kendi siteleri daha uygun komisyon olayından dolayı ben hep mağazadan alıyorum veya kendi internet sitelerinden sipariş veriyorum
zeynep865 basgulsuminci kendi siteleri daha uygun trendyol ek komisyon aldığı için daha yüksek fiyata satıyorlar orada
basgulsuminci zeynep865 ha anladımm. Ben yurt dışındayım canım kartım trendyolda çalıştığı için ordan bakıyorum sadece.
zeynep865 basgulsuminci kız yurtdışındaysan dolar euro olmuş kaç sana dokunur mu sende yakınma pahalılıktan 😂 dolar euro kazanmıyor musunuz
basgulsuminci zeynep865 kız bi etek 45€ hayatta vermem 😁 sen bi eteğe 1600 veriyosan benden daha zenginsin valla Daha gecen bi elbiseye 12 euro 400₺ verdim bide o mağazanın çoğu türkiyeden geliyor artik türkiye buradan daha pahalı olmuş malesef
zeynep865 basgulsuminci dediğim gibi kendi profilleri daha uygun trendyoldan. Maalesef artık 1000tlden daha uyguna iyi elbise yok. :(
basgulsuminci zeynep865 aynen iki yıldır gelmiyorum yeni gördüm bende. Bayramda gidicem bayramlıklar hazır olsun diye bakındım biraz 1000tl aşağa elbise yok artık burası daha ucuz. Pazarlar ne durumda acaba 😁