muserref20 onu iptal edemiyorsun diye biliyorum. Çok geçerli bir sebep olması lazım. Ben hamile kaldım dondururuz paketi dediler, dondurdular. Doğum yaptım gitmek istedim hemen çünkü tayinciydik , tayin yazmıştık. Doğumdan 3 ay sonra gelin biz bu şekilde risk alamayız dediler. Aralık 2022 de tayin yazdı eşim bu arada, mayıs sonu açıklanır dedi. Benim paketin daha olduğu gibi dolu duruyordu Eylül e kadar da uzardı hatta. Sonra anlattım durumu, dedim ben tayinciyim ya kabul edin beni geleyim ya da iptal edin. Paketimi yarım mı bırakacaksınız amacınız ne dedim (ödemeyi nakit aldılar o zaman). Bayağı konuştuk tşf nda zor gücele iptal ettiler. Ücreti hesabıma geri yolladılar. İyi ki iptal ettirmişim 1.5 ay bile sürmedi arası 6 şubat depremi oldu. Lazer e gittiğim yer civarı merkezi dediler fay hattının osmaniye de ve orda çok bina yıkıldı vefat edenler oldu. Ben 6 ay köyde kaynanamda kaldım 6 ay gidemedim evime dolabım cürüdü resmen içi iğrençti. En son 6 ay sonra taşınabildim. Bu arada tayin de çıkmadı eşim hala Suriye de