es0101 Arkadaşlar bebeğim 2 aylık deli gibi ağlıyor ne yapsam sakinleşmiyor kolik dendi mama yiyor emiyor alttan üstten gaz çıkarıyor kakasını yapıyor ama yine aynı yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşsanız ne yaptınız nasıl sakinleştirdiniz
Sese es0101 biz kırkı çıktıktan sonra zinco gaz damlası başlamıştık canım. Doktorumuz gaz çıkarsa bile yeterli gelmediğini söylemişti. Zincoyu verdiğim gece sadece beslenmeye uyanmıştı çok iyi hatırlıyorum . Tabi kolik ağlaması devam etmişti ama şiddeti çok düşmüştü.
medinekaplan es0101 fön Makinesi sesi arabanız varsa arabayla dolastirip uyutun benim oğlum da kolik bir Bebek 8 aylık oldu daha fön Makinesi sesiyle uyuyor akşamdan sabah kadar
Olric11 es0101 12 ay sürdü kolik için ansiklopedi yazarım Sonuç koliğin caresi yok İlaç masaj duş beyaz gürültü kiraz çekirdeği Sallanama arabada uyutma anne çayları ortam sıcaklığı dengesi beslenme alışkanlığı sakinlik, sonuç çaresi yok sadece destek alın ailenizden
Marsila es0101 4 aydan sonra geçti sabır canım gaz damlası kullandım mahvoldu çocuğum asla önermiyorum bazı bebeklere iyi geliyor gerçi ama bulana kadar denemek gerekiyor bebeğim deneme tahtası olmuştu Doktorlar yüzünden bir ya da 2 kullanımda baktım kötü oluyor hemen bıraktım hiç devam etmedim sürekli olarak masajlar yaptım yağlar aldım bebeğime kullandım pilates topu vardı evde onda ziplayinca sakinlesiyirdu ne zor zamanlardi tam şükür rahat ettik dedim bu kez de doğumda uyuz bulaşmış meğer aylardır onu çekiyorum bıktım hayatımdan valla
Aizat Arabayla dolaşıyorduk sadece arabada uyurdu bebegim , gaz damlalrı yardım ediyordu ama ginede ağlıyordu surekli kucakta büyüttük 2,5 yaşında hala kucakta
Zeyzeymom Momy bils kullanabilirsiniz doktorunuzada sorup bizimkide 12 ayda tamamen geçti 3 aylıkken başladık röntgenler vs çektirmeye bağırsaklarında hep gaz vardı emzirmeyi bile bırakmıştım benden geçiyorsa diye.. çingen beşiği iyi geliyor sizde deneyin bir yakınınızla bebek pikesine yada müslisine koyup iki uçlu sallarsanız daha kolay dalıyor 🙏🏻 dayanın geçtikten sonra hiç hatırlamayacaksınız bile bu günleri acı çekiyor gibi düşünmeyin sık sık bacaklarını gaz çıkartıyormuş gibi yapın bebek masajı ve banyoda çok iyi geliyor 🙏🏻
tubizeyn es0101 benimkide 2 aylık kolik de olabilir alerjisi de olabilir dendi alerjik mama ve emzirmeyle devam ediyorum diyetteyim sürekli her hafta bi besin çıkarıyorum diyetimden gecen haftalarda sürekli ağlardı şimdi haftada 2 3 güne düştü ne iyi geldi bilmiyorum belkide büyüdüköe toparlanıyor. Gazı olsun olmasın öasaj yapıyorum gaz damlalarını bıraktım. Ortam sıcaklığı anne karnı ortamı cok huzursuzsa soyunup üstüme yatırıyorum oyle şekerleme yapıyor. Araba kundak yağlar damlalar beyaz gürültü bazen hiç bişey fayda etmiyor nazar duası okuyorum sürekli tüm tuşlara basıyorum günler hızlı geciyor sabır😀