mihriblue Merhabalar bebeğim 7 aylık devlette sünnet yaptırmayı düşünmüştüm ama tamamen bayılıyorlarmış sanırım bilgisi olan var mı özelde mi yaptırsam acaba daha mı iyi olur özelde alt taraf uyuşturuluyormuş sanırım
Bebegim3535 mihriblue bebeğim 27 günlükken İzmir Sünnet kliniği Yusuf hocada yaptırdık. Lokal anestezi ile yapıldı. Çok rahat geçti iki kez kontrole çağırdı. Zaten bir haftada iyileşmişti. Özelde olmayı düşürseniz öneririm
Ayyildiz35 mihriblue bende İzmir sünnet kliniğinde Melih yıldız a yaptırmıştım. Çok iyi bir doktor. Bizde sünnete girip bebeğime destek olmuştuk. Hiç sorun yaşamadım. Çabucak iyileşti. Tavsiye ederim
5135 Bende cok arastirdim ve sadece torbali devlet hastanesi yapiyor gectigimiz persembe yaptirdik ve memnun kaldim suan sadece dikislerinin atmasini bekliyoruz lokal oldu uyutmadilar uyusturdular sadece
mihriblue 5135 umarım bizim de öyle olur gerekirse torbalıda yaptırırız güzelce ilgileniyolar mı ya doktor nasıldı
mihriblue Bebegim3535 lokal tümden mi bayıyolar yoksa sadece alttan mı ben tümden hiç istemiyorum ya inşallah benim içime sinen şekilde olur da sadece alt taref uyuşturulur fiyat neydi canım güncel fiyatları hiç araştırmadım daha bilgim yok pek
5135 Sizde yanina girebiliyosunuz esinizle birlikte bi sorunu yoksa bebeginizin yakinsaniz tavsiye edrim bizimde 8 bucuk aylik
5135 Malesef cocuktan cocuga degisiyo ve bizimkide cok yeni 1 hafta olmadi daha bende merakla bekliyorum
5135 mihriblue daha once baska doktorda muayene ettirdinizmi ettirmediyseniz doktordan muayene isteyin biz baka yere sordugumuzdan muayene etmedi direk ameliyat tarihi verdi muhakkak isteyin kontrolu ameliyatta bi aksilik olupta ertelenmesin
5135 mihriblue yok sadece pipiye igne yapip uyusturuyolar 10 15 dk uyustuktan sonra islemi gerceklestiriyolar oyalicak seyler muhakkak goturun bizim kurtaricimiz pirasaydi 😂 bide sacma olucak ama buzdolabi posedi 😁 sizinki ne seviyosa artik