teachermoms Bebeğim için yaptığım duyusal oyun halısı ve oyuncaklar. Belki fikir olur diye paylaşmak istedim. Oyun halısının bir kaç karesi havlu, kadife, polar, duck kumaş. Bazen tül de takıyorum çıt çıtları var. Ne istersem onu takabiliyorum. Kurdalelerine ahşap halkalar , sesli oyuncaklar , toplar takıyorum. Duyusal halının süngerle arasına alez de diktim. Çiş falan geçirirse süngeri pislenmesin diye. Aslında bu nevresim kılıfı gibi oldu. Çıkartıp yıkayabiliyorum. Oyuncakları da keçeden yaptım. Bu kadar yaptım. Fazlası dikkat dağınıklığı yapar. Az ve öz yerinde şimdilik. Keçenin üzerine yaptığım etkinlikleri şuan tek başına oynayabilecek kadar büyük değil. Benim eşliğimde oynuyoruz. Bu etkinliklerin altında çıt çıtlar var oyun halısında ki çıt çıtlara takıyorum. İstediğimde çıkartıp başka bir etkinlik koyabiliyorum. Sabit kalmıyor yani. Bir adet de çıngırak yaptım. Bu şekilde fikir olur belki diye sizle de paylaşmak istedim.
Tuananinannesi teachermoms tek diyebileceğim bebeğiniz çok şanslı böyle harika bir anneye sahip olduğu İçin. Tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
2760yt teachermoms muhteşem muhteşem 😀 bence seri üretime geçmelisiniz 👍🏻 Hatta ilk müşteri olarak ben talibim ☺️
teachermoms AhmeTubq kalıplarını internetten bulup yaptım. Biraz uğraştırıcı oluyor ama sonuç Harika :))
Farukunmuhendisannesi Bayıldım çok güzeller. Figürlerin şablonunu siz mi çizdiniz? Etkinlikler de çok güzel. Ben de çok meraklıyımdır ama yapabilir miyim bilmiyorum. Ellerinize sağlık çok çok güzel. 😍😇
teachermoms Farukunmuhendisannesi kalıpları pinterestten buldum. Öyle daha kolay. Oyun halısını komple kendim çizip kalıp çıkarttım ama oyuncaklar pinterestten kalıp alarak yaptım.
Farukunmuhendisannesi Bu arada bebeginiz doğmadan mi yaptınız, ben şuan düşündüm de vakit bulabilir miyim 🤷🏻♀️🙈
teachermoms Farukunmuhendisannesi canım oyuncaklar evet hamileyken yaptım. 7-8 aylıkken yapmıştım hepsini. Oyun halısının da kalıbını hamileyken yaptım fakat dikimi kesimi herşeyi bebeğim doğduktan sonra yaptım. Çok basit aslında. Her uykusunda 5-10 dk yapmak istesen bile yaparsın. Ben öyle yapıyorum açıkçası şuan :))
teachermoms Tuananinannesi böylesine güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim. Duygulandırdınız beni ♥️
Janss teachermoms Harikasınız ❤️ Sıfır el becerisine sahip biri olarak muhteşem buldum,elinize sağlık.
Caninanasi teachermoms bişi dicem... Harika olmuş ellerinize sağlık... Bu işten para.kazanmalisiniz, hemen bi Instagram hesabı açın... Resimleri açarken Allah biliyor ya kesin dedim köylü köylü şeyler yapmışlardır ama çok güzel gerçekten ❤️❤️
Emimehmet123 Caninanasi bu yorumunuz çok saçma , köylüleri küçümsemişsiniz resmen , ne oldum demeyin ne olucam gözüyle bakın herzaman bence 👍
teachermoms Caninanasi canım çok teşekkür ederim. Bebeğim için yapıyorum ona faydalı olabilmek için. Kendi öğrencilerime de ders anlatırken lazımsa materyal tasarlıyorum. Biraz uğraştırıcı olduğundan sadece lazımsa yapabiliyorum. Satışı olsa çok zorlanırım sanırım tek başıma 😃
Caninanasi Hiç böyle becerilerim yoktur ya öyle kıskandım ki sizi... Harika olmuş... Bin tane yorum yazmak istiyorum 👏👏👏👏
Ayb teachermoms merhaba çok güzel keyifli ve gerçekten pek çok anneye fikir verecek bir paylaşım emeğinize sağlık bebeğiniz keyifle oynasın büyüsün sevgiler
Caninanasi Areliko hani böyle çirkin, beceriksizce yapılmış ne bilim ya renkleri felan kötü... Öyle :)))