Dogadilara Üç yıldır evliyim bir kızım var oturduğumuz ev kayinpederimin üstüne alır almaz hemen biz geçtik bize alındı ama üstlerine yaptılar ben boşanma davasında oturduğumuz evden hak alabilir miyim?
tineanigra Dogadilara alamazsınız. Zaten kayınpederiniz kendi parasıyla aldıysa o evde hakkınız da yok.
Sifremiunuttumben Dogadilara Oturmanız için almışlar, sizin olsun diye değil. Evin parasını kayınpederiniz odediyse hak istemeniz doğru olmaz zaten
Dogadilara KaynanaYiyen toplu cevap gibi olsun sadece bı şekilde alcam diye değil sadece hak olarak var mıdır bilmek istedim
lceLady Dogadilara Ev alırken Maddi anlamda katkınız var ise evi talep edin yoksa diğer türlü bir hakkınız olmaz
Merve450303 Dogadilara Benim teyzem de gelinine bilezik takmadı ev aldı eğer öyle bı şey olmuşsa anlaşılarak yapılmışsa bı avukata sorun isterseniz belki farklı oluyodur
duruguzel Dogadilara siz para koymadıysanız ve onların üstüneyse hala hayatta oldukları için çocukları bile şu an hak alamaz. Öldükten sonra bölüşülür