papatya0909 Buna bi cözüm bulan varmı yazın ayrı kısın ayrı ne gecmez şey ya Burnum 24 saat tıkalı alerji hapı vermisdi dr oda hc bi ise yaramadı nefessiz dolasıyorm resmen burnumda et var gibi sesim
Dondurmalikahve papatya0909 Bende aynıyım ama benim burun kemiğim de eğilme olmuş ameliyat çaresi ameliyat demişti. Bu arada sadece ilaç değil ortam da önemli kullanılan yastık yatak hali evin hali sürekli toz alınması lazım
birhesap papatya0909 sinüs kiti var beni bayağı rahatlatmıştı tıkanıklıkta bende de alerjik rinit vardı eczanelerde var tavsiye ederim 🌸
yavrupotuncek papatya0909 en büyük alerjisi olan benden sana tek tavsiye alerji ve immünoloji bölümüne gidip test yaptırın ben yıllarca çektim ve en sonunda gittim test yaptım sonuç olarak üç alerjen tipinin üçünde de alerjim var ve doktorun dediği şey doktorlauk hayatımda gördüğüm en yüksek alerjene sahip hasta sensin normalde bir yada iki cesitinde görürüm ama sende ucu var ve çok yüksek seviyede diye Bana fixdual alerji ilacı verdi ve o gün bu gündür alerji nedir bilmem ama bu ilaç raporlu bir ilaç ve alerji doktoru dışında kimse yazmıyor senelik raporlu normal alerji ilaçlarının hiçbiri bı ise asla yaramiyo ben şuan hamilelik ve emzirme döneminde kullanamıyorum bu aralar berbat durumdayım bunun için tek çarem de nazal Burun yıkama başka da bişi yapamam
enercisizkaldimanne papatya0909 mutlaka bi KBB gidin detaylı muayene yapılsın, kortizonlu ilaçlar ile 6 7 aylık bi tedavim oldu ben çözümü öyle buldum 🌸 geçmiş olsun ☺️
enercisizkaldimanne papatya0909 illiadin sprey ile yaşıyordum diyebilirim evin her yerinden şişesi çıkardı.senelerce böyle sürdü.En son bi videoya denk geldim bu burun spreyi yüzünden ameliyat olan insanlar falan varmış. Korktum hemen KBB gittim. Kortizon tedavi vücut için kötü belki evet ama net bi sonuca varmak kurtulmak için en iyisi bu. İçmediğim kullanmadığım şey kalmamıştı. Ama kesin sonuca tedavi ile ulaştım şükür kurtuldum. Darısı başına mutlaka git aksatma 🌸🥰
papatya0909 enercisizkaldimanne çok tsk ederim🧡🌷 Kilo falan yaptı kı acaba kortizonlu ilaclar ? Aman kurtulaymda onada razıyım hayat kalitem düstü bunun yuzunden nefes almak nedir bilmiyorm
enercisizkaldimanne papatya0909 evet maalesef doğum sonrası tedaviye başladığım için kilomu verememiştim zaten o yüzden epey zorlandım kilo konusunda. Ama gerçekten yaşam kalitesini aşırı düşüren bişey kilo konusunu hiç umursamadım bende yeterki kurtulayım dedim. Ama yediğinize dikkat ederseniz bi sorun olmaz 🌸 aşırı tuz, şeker kortizon tedavisinde uzak durulması gereken şeyler. Sürekli alerji hapı ve sprey kullanırdım yok yani net çözüm kortizon tedavisi ☺️
aylizinannesiiii birhesap ay bende bundan çok memnun kaldım sinüzit illeti var bende de sinüs kiti aldım eczaneden fıstık gibi oluyorum 😂
Ozgeruya papatya0909 ya benimde tıkalı gibi ama kızım çok fena burnu akıyo denizleri tıkalı gibi nurun spreyi kullanıyoz ama fayda etmiyor
Caglab papatya0909 of of allah yardımcın olsun kuzum yasamayan bilmez berbat bisi kabus bendede var istersen alerji testi yaptır bende bi ara devamlı geniz akıntısı vardı burnum çok sık tıkanmıyodu hamilelikten sonra çok azaldı bende çözüm bulamadım sürekli ilaçta kullanmak istemedim tedavi etmiyor çünkü alerjiyi baskılıyor