mervee345 Kızlar sütünüz artsın diye neler yapıyorsunuz bol su içmeye özen gösteriyorum bazen unutsamda komposto meyve suyu falan da içiyorum ama halen aynı Şuan şükür yetiyor ama sanki bana bitecek gibi geliyor
leylanuryildirims Dut kurusunun gerçekten kompostosu çok işe yarıyor. Bestlak damla da almıştım ben günde 3 kere 20 damla suya damlatıp içiyorum çok memnunum.
pinkpanter mervee345 ben onu üzümle kayısıyla karıştırıyorum öyle yapıp içiyorum öule güzel oluyor aklınızda bulunsun
leylanuryildirims mervee345 kaynatacaksan şeker koyma zaten tatlı iyice tatlı olursa içemezsin ama gayet lezzetli suyunu içtikten sonra posasını da yiyebilirsin vişne kompostosu gibi düşün
smyremr mervee345 güzel yenmeyecek bir şey değil bir avuç yesen yeter gün de en kötü kaynar suya koy demle suyunu iç
leylanuryildirims mervee345 evet bulabilirsin bende aktardan almıştım. Gün içerisinde rezene çayı da iç o da çok etkili tadı biraz onun da acı oluyor ama ona da azıcık bal karıştırıp içiyorum ya da azıcık limon sıkıp içiyorum .