Eraksu Merhaba anneler 40 günlük olduk biz henüz kanguru almadım karar veremiyorum aklım çok karışık kullanan annelerin tavsiyesine ihtiyacım var
Narin Eraksu Mamadush asla tavsiye etmiyorum.En iyisi chicco nun 15 kg ya kadar taşıma kapasitesi var.
Silvermom Eraksu aslına bakarsanız bütçenize göre değişir kanguru önerileri. Ne kadarlık bişey bakıyorsunuz?
Eraksu Silvermom aslında çok pahalı bişey bakmıyorum 300 500 civarı kangurya 1000 lira falan vermek istemiyorum açıkcası
Sevde123 Bende mamadusbaby kullandım çok memnunum 20 kg taşıma kapasitesi var kızım şuan 17 aylık diye kullanmıyorum ama bazen oyun olsun diye evin içinde takıyorum çok hoşuna gidiyor 2 aylıkken almıştım ben hep uyurdu içinde
Eraksu Sevde123 baktıklarımdan biride buydu aslında instagram sayfası hep reklam güvenemedim açıkcası
Silvermom Eraksu o fiyat aralığında neko ya da huggyberry marka kangurulara bakabilirsiniz. Bacak arası ayarlanabilen modelleri yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.
Aseltos Ben ilkay baby kanguru aldım gayet memnunum🙏🏻 Kızım doğmadan almıştık, 3 aylık olur olmaz kullanmaya basladık. 10 aylık hala içinde uyumaya bayılıyor.
pollyophelia Ben eggbaby almıştım aslında çok kullanışlı bir sürü cebi var dışarı çıkarken pratik oluyor bebeğim de rahat etti içinde ama kumaşından hiç memnun kalmadım çok tüy topluyor, sonra İlkaybaby aldım şimdi onu kullanıyoruz o da güzel